neděle 15. prosince 2013

UFO A MIMOZEMŠŤANÉ V DĚJINÁCH UMĚNÍ.


Mexické důkazy o existenci UFO
Foto: YouTube.com
 
Tohle je zřejmě přelom ve výzkumu mimozemských civilizací! Mexická vláda odhalila podklady, které by mohly jednou provždy prokázat existenci UFO! Podívejte se.
Zveřejněné mayské artefakty mohou dokládat, že lidská rasa není ve vesmíru sama. Artefakty ukazují, že cestování mezi planetami bylo možné už daleko dříve než v minulém století. Výjimečné kousky byly prezentovány minulý rok a budou tématem filmového dokumentu.
Mexické důkazy o existenci UFO
Foto: YouTube.com
Mexický režisér Juan Carlos Rulfo má na svědomí dokument o mayské civilizaci. Producent tohoto filmu Raul Julia-Levy prozradil, že natáčení probíhalo v úzké spolupráci s mexickou vládou. Byl to dokonce příkaz samotného prezidenta. Mexická vláda také doufá, že tímto krokem inspiruje ostatní vlády, aby se o tajné informace z oblasti UFO podělily také.
Mexické důkazy o existenci UFO
Foto: YouTube.com
Prezident Álvaro Colom Caballeros řekl deníku The Guardian: "Mexiko uvolní kodexy, artefakty a významné dokumenty s důkazy o mayském a mimozemského kontaktu, a všechny informace budou potvrzeny archeology."
Mexické důkazy o existenci UFO
Foto: YouTube.com
"Je to velmi důležité pro lidstvo, nejen pro Mexiko," řekl Julia-Levy. Tato tajemství mexická vláda "chránila" celých osmdesát let. A co vy? Myslíte si, že tyto artefakty jsou důkazem existence UFO?
http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/mexicka-vlada-zverejnila-mayske-artefakty-ktere-zrejme-prokazuji-existenci-ufo.html?utm_medium=trafficcampaign&utm_source=facebook&utm_campaign=fbcampaign


 UFO a mimozemšťané v dějinách umění (zde)

http://www.crystalinks.com/ancientaircraft.html

7000 př. nl - Lolladoff objevil v Nepálu desku
Sumerský Bůh
nález z Kyjeva
Vimány ze starověké Indie
VÍCE ZDE:http://www.crystalinks.com/ufohistory.html

http://www.2012rok.sk/wp/veda-a-technika/5963-prastar

Žádné komentáře: