sobota 31. srpna 2013

TACHYON, Filosofie a věda dávných civilizacií

Filosofie a věda dávných civilizací

 Těmito exkurzemi do světa starověké vědy, techniky a technologie jsem se pokoušel naznačit, že staří disponovali technikou hodnou nejen dvacátého století, ale patrně i pokročilejší éry, protože s mnohými sděleními si nevíme rady dodnes.   Ivo Wiesner

VÍCE ZDE:

http://hravje.blogspot.dk/2013/06/znovunalezeni-pradavnych.html

Křišťál a prvek Křemík (Si)

Každý opravdový kvantový fyzik ví, čím je křemík zvláštní – je to absolutně neutrální polovodič. Je inertní (netečný) i k elektrickému proudu a zároveň skrz něj dokážeme vysílat i přijímat úplně všechny frekvence. Má v moci nejjemnější a nejčistší princip - princip informací přenášený Tachyony. Tachyony jsou první kondenzací po Poli nulového bodu veškerých možností. Tachyony jsou předfrekvenční - tachyon jako "informace", či její část.
Tachyony nevnucují nikomu a ničemu své účinky, ale pouze nabízejí svůj potenciál být převedeny na jakoukoli frekvenci nebo energetický požadavek. Tyto požadavky udává sám potřebný systém, či soustava energií, přesně řečeno jde o Subtilní Organizující Energetické Pole (SOEP).
SOEP je informační matrice jakéhokoliv živého systému a to i jeho jednotlivých částí. Jinak řečeno : Buňky např. lidských jater musí mít v sobě informaci, že mají játrou vůbec být, aby se nerozplynuly do okolních tkání. Tyto informace jsou obsaženy v informační matrici jater - v SOEPu jater. SOEP je přímo odpovědný za konverzi Tachyonů na jednotlivé potřebné frekvence. Tachyony doslova nabíjí a živí tyto SOEPy informacemi a potenciálem, aby tento mohl vyrábět potřebné chybějící frekvence potřebné k funkci a životu orgánu. Toto je pouze rychlé vysvětlení pojmu SOEP, více podrobností najdete ZDE, vysvětlené na krátkém videu.
Křišťál se v přírodě vyskytuje jako zástupce nejčistější přirozené formy sloučeniny křemíku. Křemík je nejrozšířenějším prvkem na naší planetě a drtivé většině pevných, hmotných vesmírných těles.
Stejné principy práce s křemíkem, využívali při stavbách a využtí pyramid ve starém Egyptě (Vynikající k poznání tohoto faktu je současný Španělský 10 ti-dílný seriál Okem Boha Hóra , speciálně o tomto díl 6. “Sakkára, kvantový stroj“).  
Hermetika s funkcí Křemíku počítá. Vždyť Egyptské pyramidy nejsou nic jiného, než obrovské konvertory a rezonátory. Pomocí pyramid dokázali zvýšit frekvenci dané hmoty natolik, že např. ztratila zemskou hmotnost, či pomáhala mistrům uvést Éterné tělo žáka mystérií, do stavu přijímat při zasvěcování  mistrovy éterné obtisky.
Všechny pyramidy se nacházejí na energetickém centru - čakře Planety. Energetické proudění planety se zde několikanásobně kříží, takže Hermes dobře věděl kde je nejlepší energetický potenciál pro ideální funkci svých "pyramidálních konvertorů".
Písek ze kterých byly odlévány jednotlivé bloky byl křemenný či křemičitý.
Tvar i systém stavění pyramidy opisuje stavbu krystalu.
Pokud vidíme i část celku, která je pod zemí, spojená s planetou, tak tvar krystalu tvoří tzv. OKTAEDR.  (osmistěn, bipyramida)
Podzemní pyramida je ukotvena, vibrující se Zemí a vrchní pyramida rezonující s vesmírem.
Zajeďte si do pyramidy. Rezonance je zde jistě nesmírná a prý i nezkušený a nezasvěcený laik cítí ono "něco jiného".

Více zde: http://tachyon-ostrava.webnode.cz/news/na-zacatek-nekolik-dulezitych-informaci/




 PYRAMIDY Z KRYSTALU PONOŘENÉ V BERMUDSKÉM TROJÚHELNÍKU
 Tyto podivné podvodní pyramidové struktury v hloubce dva tisíce metrů byly identifikovány s pomocí sonaru podle oceánograf Dr. Meyer Verlag. Studie z jiných struktur, jako Yonaguni v moderním denním Japonsku umožnily vědcům určit, že tyto dvě obří pyramidy, patrně z "něčeho jako tlusté sklo", jsou opravdu impozantní -. Každý z nich je větší než Cheopsova pyramida v Egyptě   Nedávno američtí a Francouzští vědci stejně jako jiné země, které  provádějí průzkumy v oblasti mořského dna z Bermudského trojúhelníku, tvrdí, že našel pyramidy stojící vzpřímeně na mořském dně, které nebyly nikdy objeveny. Délka základny této pyramidy dosáhla 300 metrů, 200 metrů výšky a vzdálenost od základny ke špičce jehlanu je asi 100 metrů nad mořským dnem. Předběžné výsledky ukazují, že tato struktura může být ze skla , snad(Crystal?), jelikož je zcela hladká a částečně průsvitná.  Je větší  než pyramidy starého Egypta. Na vrcholu pyramidy jsou dvě velmi velké díry, mořská voda proudící velikou silou z druhého otvoru,  zuřící vlny tudy proudící tvoří obří vír, který je příčinou masivního nárůstu vln a mlhy na mořském povrchu. Vědci se domnívají, že by tento novź bjev mohl  být důvodem pro všechny záhady obklopující oblast.

Žádné komentáře: