sobota 21. července 2012

VELITEL X:FILADELFSKÝ EXPERIMENT



Většina událostí v této knize jsou neuvěřitelné a nepochopitelné. Každopádně se s největší pravděpodobností zakládají na realných faktech...
Například několik mužů při pokusech zmizelo a už nikdy je nikdo neviděl. Kam zmizeli a jaká je záhada. Ve světě existuje mnoho případů, kdy předměty a lidé záhadně mizí a neexistuje vysvětlení ani po velmi detailním a precizním vyšetření. A člověk není substance jako je třeba kapka vody aby se vypařil. Nebo snad za určitých okolností může být?
V dalších částech knihy narazíte na Dr. Morrise, který zemřel jen proto, že se dopátral pravdy o Filadelfském Experimentu.
Přečtete si jeho korespondenci s autorem knihy, kde dle jeho názoru jsou v tmavých místech kráterů na měsíci vidět pohybujíci se světla a neznáme předměty opouštějící měsíc. Dále o záhadném deníku s poznámkami, které jsou důvěrným zdrojem perfektních znalostí létajících talířů, jejich zdrojů pohonu a bytostí, které jej ovládají. Také něco o Carlos Allende, o člověku, který údajně přežil FE a hlavně o Al Bielek. Ten měl být údajně (aby nemluvil) při FE poslán do budoucnosti. Podle něj se jednoho dne při pokusu objevil jakýsi netvor. Stroje v ten okamžik nešly vůbec vypnout. I po odříznutí elektrických kabelů stroje nadále pracovaly.
Celý článek od Michala Matuseka zde:
http://www.inuru.com/index.php/planeta/otazniky-vedy/28-filadelfsky-experiment
KNIHA ZDE:
 https://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:DNpUP4jatbwJ:strach-sk.wgz.cz/file/9462866+&hl=cs&pid=bl&srcid=ADGEESgDGkttN9Xtj6jzZLX20CuvpTfnVruyzryS5XmT6xCdb0GJgWZP4GenFrt-qyoLyEM0rwBHwug8MaqU5xGT-sxb0BOpgv4t7JdNrzJPt3mTE2UYTh-VIPgJV15k0Zkpl-KiiwyM&sig=AHIEtbQB3uuJbzgx1vj7wtwL3liJ7-dkzg&pli=1
OBSAH:























































Žádné komentáře: