pátek 12. srpna 2011

afirmace pro zarovnání,lidé v našich životech

LIDÉ V NAŠICH ŽIVOTECH

Lidé přicházejí do našich životů z nějakého důvodu, na určité období anebo na celý život. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme vědět, co je třeba pro ně udělat.


DŮVOD
Když je někdo v našem životě z nějakého důvodu, tak je to vlastně vyjádření naší potřeby. Přišli, aby nám pomohli vyřešit nějaký problém, přišli nám poradit a podpořit nás po fyzické, emoční anebo duševní stránce. Může se nám zdát, jako kdyby nám je poslalo samo nebe a ono to fakt udělalo. Jsou tu proto, že my potřebujeme, aby tu byli. Později, když už se náš problém vyřešil anebo přišel ten čas nechat zbytek problému na nás samotných, tak tato osoba udělá anebo poví něco, co ukonči náš vzájemný vztah. Někdy tyto osoby zemřou. Někdy prostě odejdou. Co si musíme uvědomit je, že náš problém byl vyřešen, naše potřeba uspokojena a tedy jejich práce v našem životě skončila. Naše modlitba byla vyslyšena, teď už musíme vstát a jít sami, bez jejich pomoci.


OBDOBÍ
Někteří lidé jsou v našich životech na určité období ... naše cesta životem nám je poslala na určité období ... většinou se navzájem od sebe něco naučíme, zažijeme něco super, dobře se zasmějeme, naučíme se pomáhat si. Většinou nás tito lide naučí něco, co jsme nevěděli anebo nás přinutí vyzkoušet něco, co jsme ještě v životě neudělali. Obvykle zažijeme s těmito lidmi hodně zábavy, no je to jen na určité období.


CELÝ ŽIVOT
Celoživotní vztahy nám dávají celoživotní lekce. Musíme těmito lekcemi postupně procházet a budovat jimi tento vztah, aby měl dobré základy. Důležité je učit se z těchto lekcí, milovat tuto osobu a uvádět do praxe to, co jsme se naučili ve všech ostatních našich vztazích, ve všech oblastech našeho života.


Děkujme za to, že jsou součástí našich životů bez ohledu na to, zda jsou tu z
nějakého důvodu, pro nějaké období anebo na celý život.

Afirmace pro zarovnání se s novými mřížkami světla
Umístěte se do pyramidy na vrcholu stolové hory.
To vás umístí do portálové energie, která vás zarovná s novými mřížkami světla.
(Výňatek z channellingu Duhového paprsku):
„Jak se umístíte na vrcholek stolové hory, budete v obří křišťálové pyramidě. V této pyramidě se duhové světlo filtruje skrz křišťálovou strukturu pyramidy. Nad vámi je krásná křišťálová koule mnoha barev a jak stojíte pod ní, vlévá do vás a celé bytosti, nejen fyzické, duhové spektrum posvátných geometrií. To nejen zvyšuje váš fyzický blahobyt, ale pomůže vám to také zarovnat se a vyrovnat. Protože všechny barvy jsou vibrace a všechny vibrace mluví k vaší energetické struktuře na úrovni DNA. Protože všichni máte moc se uzdravit a tyto znalosti jsou ve vás.“
(To vás také spojí s novými mřížkami světla).
Já, (celé jméno), prostřednictvím moci svého vyššího boha/bohyně vyššího já požaduji, abych
Se odpojil od 3D a 4D negativních matic.
A nedovoluji žádné další napojení na jakoukoliv z těchto matic
Ze svého fyzického těla, éterického, mentálního, emocionálního těla, světelného těla nebo merkaby. Ve všech svých životech, ve všech směrech času a všech dimenzích.
Nyní plně zarovnávám svoji celou bytost s novými mřížkami světla.
Vdechuji ze srdce matky Země zlatý paprsek světla do svého srdce.
Vdechují z otce oblohy zlatý paprsek světla do svého srdce.
Nechť se toto světlo spojí v mém srdci a zcela vyfoukne a obalí celé mé fyzické tělo, éterické tělo, mentální a emocionální tělo a světelné tělo a merkabu.
Nyní jsem plně napojen na nové mřížky světla
Jsem láska
Jsem radost
Jsem mír
Jsem harmonie
A tak se staň!

Žádné komentáře: