středa 7. března 2012

ZAJÍMAVOSTI


 Největší moudrost spočívá v jednoduchosti.Láska, respekt, tolerance, účast, vděčnost, odpuštění. Za skutečné vědomosti se neplatí. Jsou zakódované v naší DNA.
Carlos Barrios
  
OBSAH:
*
CARLOS BARRIOS
*
VIMÁNY - PRASTARÉ LÉTAJÍCÍ STROJE
*
TLKOT SRDCA NAŠEJ PLANÉTY SA MENÍ
*
Vl.Antonov - SÚFIJSKÉ PRAKTIKY
*
Citronové rozinky
Nejlepším lékem na zimní vyčerpanost a ztrátu energie je med.
ČESNEK - OCET - MED * Zázračný přírodní lék Pijte čerstvou vodu! Shii-take
Odstranění vápenatých usazenin z těla česnekem a citronem, Prof. Gerd Unterweger
Švestky – přírodní prostředek proti rakovině
Tajemství sedmi nejzdravějších kuchyní světa 
8 fíglů, jak přežít zimu bez nemocí 
Konopný olej- zelený zázrak 
Léčivé účinky ZELENINY A OVOCE 
Léčba rakoviny javorovým sirupem a zažívací sodouRakovina není nemoc,ale přírodou řízené prodloužení života.
*
Chemoterapiou sa lieči rakovina a Zem je plochá
*
ANONA OSTNITÁ - PŘÍBĚH GUANABANA 
*
ASPARTAM A STEVIE
*



Carlos Barrios
Narodil ve španělské rodině na guatemalské vysočině El Altiplano. Jejich dům je v Huehuetenango, kde sídlí mayský kmen Mam. Společně s dalšími Mayi a jinými strážci původních tradic, nese i klan Mam část starých tradic Želvího ostrova (Severní Ameriky). Jsou strážci času, specialisty na pradávné, mimořádně přesné, prvotřídní a významné kalendáře. Pan Barrios je historik a antropolog. V dvatenácti letech začal studovat u mayských starších, strážců pradávných tradic. Ve svých 25 letech se stal mayským Ajq’ij, jedním z obřadních kněží a duchovních vůdců Orlího klanu. Před lety byl současně se svým bratrem Gerardem zasvěcen do tajů rozmanitých mayských kalendářů. Studoval u mnoha mayských učitelů a spolu s bratrem Gerardem se setkali a hovořili s téměř 600 mayskými staršími, aby si rozšířili přehled znalostí. “Antropologové návštěvují chrámy, studují stély a nápisy, ale nečtou tyto znaky správně a pak o Mayích píší poutavé historky, které ovšem jsou jen výplodem jejich obrazotvornosti… Jiní píší o proroctvích Mayů a říkají, že podle nich svět skončí v prosinci 2012. Mayští starší jsou tím rozhněváni. Svět neskončí. Bude jen přeměn.
 Kalendáři, který od roku 1987 magicky přitahuje globální pozornost, se říká Tzolk´in nebo Cholq´ij. Odkazuje na předchozí věky, řídí se cyklem Plejád a je považován za posvátný. Mayský Cholq’ij – znázornění mayského kalendáře Tzolk´in užívaného na Altiplanu Pomocí původních kalendářů sledovali domorodci důležité body zvratů v dějinách. Například ti, jenž kalendáře studovali, identifikovali důležité datum Jeden rákos, Ce Acatal, jak mu říkají Mexikové, jako den, v němž byl prorokován návrat významného předka, “který přiletí jako motýl”. Podle západního kalendáře, koresponduje datum Jeden rákos s Božím hodem 21. dubna 1519 – což je den, kdy Hernando Cortez s loďstvem sestávajícím z 11 španělských galeon připlul od východu do Mexika na místo, jemuž se dnes říká Vera Cruz. Když se španělské lodě blížily k pobřeží, domorodci je očekávali a pozorovali, jak se pohybují. Vlající plachty lodí skutečně připomínaly křídla motýlů, letících nad hladinou oceánu.
Takto započala nová éra, období které předvídaly kalendáře. Maya tomuto období říkají Devět Bolomtik čili Devět pekel, rozdělených do period po 52 letech. Hned na počátku těchto devíti cyklů byla domorodcům odňata země i svoboda. Zavládly nemoci a krutost. Éra započatá Cortezovým příchodem trvala až do 16. srpna 1987, což je datum, jemuž četní domorodí lidé začali říkat Počátek harmonického sblížení. Miliony lidí tohoto data využily a připojily se k ceremoniím na posvátných místech, s tichou prosbou o hladký přechod do nové éry světa Pátého slunce. “Od tohoto dne až dodnes,” říká pan Barrios, “jsme prožili dobu, v níž pomalu ale neúprosně zanikla pravá ruka materialistického světa. Dnes jsme na vrcholu éry po níž nastoupí řád a lidé budou žít v harmonii s matkou Zemí. Dnes už nežijeme ve světě Čtvrtého slunce, ale do světa Pátého slunce jsme ještě nedospěli. Toto je mezidoba, v očekávání doby přechodu.” “Tento přechod bude provázen kolosální, globální konvergencí, destrukcí prostředí, sociálním chaosem, válkou a postupnými změnami Země. To všechno je zaznamenáno prostou, spirální matematikou mayských kalendářů. Bude to změna, která změní všechno. Mayští ´strážci dnů´ pohlížejí na 21. prosinec 2012 jako na datum znovuzrození, na počátek světa Pátého slunce.

Je to počátek nové éry označený bodem, v němž Slunce překříží galaktický rovník a Země se postaví na účaří s centrem galaxie. Při svém východu 21. prosince 2012 Slunce po 26 000 letech opět vyjde v konjunkci průsečnice Mléčné dráhy a roviny ekliptiky, což je na obloze charakterizováno velkým křížem z hvězd a planet. Tento kosmický kříž je ztělesněn v posvátném stromu, Stromu života, připomínaném v rámci všech duchovních tradic světa. Mayští pozorovatelé říkají, že toto postavení vůči srdci galaxie otevře v roce 2012 kanál kosmické energii, která proteče Zemí, očistí ji a společně s ní i všechno, co na ní žije, a vše pozvedne na vyšší úroveň vibrace. Tento proces už započal, změny se urychlují a budou se stále zrychlovat. Barrios říká, že pokud lidé na Zemi dokážou do tohoto data navodit příznivý stav, aniž by přitom příliš zničili Zemi, pozvedneme se spolu s ní na novou, vyšší úroveň. Abychom však byli úspěšní, musíme transformovat nesmírně mocné síly usilující o zablokování této cesty. Obraz cesty Na základě mayských tradic a kalendářů se nabízí přehled, kde právě jsme, a co nás cestou může potkat: V kalendáři specifikované datum zimního slunovratu roku 2012 neoznačuje konec světa, jak ze senzacechtivosti psala spousta nezasvěcených. Ale ti o tom neví nic. Jediní vědoucí jsou domorodí starší, pověření udržováním tradice. “Lidstvo přetrvá, ale bude jiné. Hmotné hodnoty se změní, a pak budeme mít příležitost stát se lidštějšími.” Žijeme v nejdůležitější epoše zaznamenané v mayských kalendářích a proroctvích. Všechna jejich proroctví o světě a všechno tradované poznání se sbíhají v jednom bodě. Už není čas na hry, duchovním příkazem naší doby jsou činy. Mnoho silných duchů s mnoha schopnostmi se zrodilo do této epochy. Toto je skutečnost na straně světla i tmy. Vysoká magie pracuje na obou stranách. Věci se budou měnit, ale je na lidech, jak obtížné nebo snadné to pro ně bude.
“Žijeme ve světě dvou polarit. Je zde den a noc, muž a žena, pozitivní a záporné. Světlo i tma se vzájemně potřebují a jsou v rovnováze. Temná lidská strana však získala převahu, je velice silná a je zcela zřejmé, co chce. Tito lidé mají svou vizi, zřetelně se drží svých priorit a své hierarchie hodnot. Snaží se mnoha způsoby o to, abychom se v roce 2012 nemohli spojit se spirálou Pátého světa.” “Všichni na straně světla si myslí, že jsou ti důležitější, a že jejich vlastní nebo skupinové chápání pravdy je klíčové. Rozmanité kultury a názory si navzájem konkurují, což znamená rozptýlení a nemožnost soustředit síly do jednoho ohniska.” Barrios to vidí tak, že temná strana blokuje sjednocení popíráním a materializmem. Zároveň se snaží zničit ty, kteří se světlem snaží dostat Zemi na vyšší úroveň. Hlavní silou starého, rozpadajícího se Čtvrtého světa je materializmus. Nechtějí na tom nic měnit. Nechtějí jednotu. Chtějí zůstat na této úrovni a bojí se postoupit výš. Temná moc končícího Čtvrtého světa nemůže být zničena nebo překonána silou. Na to je až příliš odolná a je jasné, že by to byla velmi špatná strategie. Temnotu lze transformovat jen konfrontací s prostou a otevřenou srdečností. To je to, co svede jednota; je to klíčová koncepce světa Pátého slunce.
Nastávající éra Pátého slunce opět obrátí pozornost k nejpřehlíženějšímu prvku. Zatímco minulému období dominovaly jen čtyři tradiční elementy Země, vzduch, oheň a voda, bude k nim v době Pátého slunce muset být vrácen i ten pátý: éter. Slovník definuje éter jako myšlenou pralátku, vyplňující horní regiony prostoru, nebes. Éter je médium prostupující celým kosmem, jímž přenáší vlny energie v širokém rozsahu frekvencí, od mobilního telefonu až po lidskou auru. Co je “éterické” pak souvisí s regiony mimo Zemi. Éter – základní prvek Pátého slunce, je suverénní nehmotná substance, o nic méně skutečná než dřevo, vítr, plamen, kámen nebo maso. “V kontextu z éterem je možná existence syntézy polarit,” řekl Barrios. “Pak v lidech už nikdy nebude žádná temnota či světlo, ale povznášející splynutí. A právě to je důvod, proč se o to říše tmy nezajímá. Naopak. Zorganizovali se, aby to zablokovali. Usilují o destabilizaci Země a jejího prostředí tak, abychom v roce 2012 nebyli připraveni. Musíme vystoupit pro mír a rovnováhu společně s ostatními. Musíme se postarat o Zemi, která nás krmí i zaštiťuje. Právě teď musíme vložit veškerou mysl i srdce do úsilí o jednotu a splynutí a postavit se protistraně, abychom ochránili život. Nacházíme se v kritickém bodě světové historie. Jsme narušení, ale nemůžeme si pořád jen hrát. Naše planeta může být buď obnovena, anebo zpustošena. Nyní je čas probudit se a přijmout opatření.”
Každý je potřebný, nejsme tady bezdůvodně. Každý, kdo je teď tady, má důležitý úkol. Toto je tvrdá, ale mimořádná doba. Máme příležitost vyrůst, ale musíme být na tento historický okamžik připraveni.” Mayové předložili řadu návrhů jak pomáhat lidem najít rovnováhu v nastávajících letech. Předpovídané změny nastanou, a jen naše postoje a činy rozhodnou jak kruté nebo mírné nakonec budou. Meditace a duchovní techniky jsou dobré, ale dobré jsou také činy. Je velmi důležité ujasnit si, kdo jsi a také to, jaký je tvůj vztah k Zemi. Projevujte se v souladu s vaší vlastní tradicí a poslouchejte hlas svého srdce. Ale pamatujte na respekt vůči odlišnostem a usilujte o jednotu. Věnujte pozornost tomu, co přijímá vaše tělo. Naslouchejte hlasu svého srdce. Žijeme ve světě energie. Důležitým úkolem v tomto období je naučit se vnímat nebo vidět energii každého a všeho: lidí, rostlin, zvířat. Bude to stále důležitější, čím víc a čím blíž budeme taženi k světu Pátého slunce spojeného s éterem – oblastí kde žijí energie a vlny.
Podle Barriose nastal pro lidstvo i Zemi rozhodující, závažný okamžik. Každý jednotlivec je důležitý. Vědí, že osud mayského světa souvisí s osudem celé planety. “Největší moudrost spočívá v jednoduchosti. Láska, respekt, tolerance, účast, vděčnost, odpuštění. Není to komplikované ani spletité. Za skutečné vědomosti se neplatí. Jsou zakódované v naší DNA. Vše, co potřebujeme, je v nás. Všichni velcí učitelé to říkají už od začátku. Najděte-li vaše srdce, najdete i svou cestu.“
Doklady a podklady:
UN Truth Commission Report on Guatemala www.icomm.ca
Guatemala: Twenty Years Crying for Justice web.amnesty.org
General resource for information on the Mayan calendar www.world-mysteries.com
Past Impunity and Renewed Human Rights Violations
www.diagnosis2012.co.uk & www.greatdreams.com
Překlad: Agrimonrix, 13.1.2005
- © 2005 Linda Moulton Howe –
 **************************************************
 VIMÁNY - PRASTARÉ LÉTAJÍCÍ STROJE
Pro ty, jimž je to jméno neznámé – vimány jsou prastaré indické létající stroje na vysoké technické úrovni, zmiňované v indickém eposu Mahábhárata. V Mahábháratě se vypráví o dlouhé válce mezi Kuruovci a Pánduovci. Tato válka zjevně probíhala z vůle indických bohů – chtěli ulevit světu od přelidnění. A právě v Mahábháratě se dočteme o Bhímovi, jenž „letěl ve své vimáně na ohromném paprsku, který byl jasný jako slunce a hřměl jako bouře“.
CELÉ:
http://www.2012rok.sk/wp/veda-a-technika/5963-prastar

 ukázka z této knihy:
Lobsang Rampa – Cesta do Agarthy - Autor popisuje, jak se dostal do nitra naší zeměkoule, kde se setkal s mnoha podivnými bytostmi a zažil spoustu zvláštních příhod. Cílem jeho putování byla nádherná podzemní krajina Agartha, jejímž hlavním městem je bájná Šambhala. Dále se v knize píše o těchto tématech: duchovní svět, astrální cestování, paranormální schopnosti, smrt a posmrtný život, UFO, vyšší Já.

****************************************************
 TLKOT SRDCA NAŠEJ PLANÉTY SA MENÍ
„Všetko na svete je vibrácia“ – Albert Einstein
Keď sa dva objekty zosynchronizujú na rovnakú frekvenciu hovoríme, že sú zladené. Byť zladený so Schumannovou rezonanciou znamená byť v kontakte so základným tokom bytia. Laboratórne výskumy ukázali, že keď sa živé bunky vystavia pôsobeniu Schumannovej rezonancie, má to efekt ochrany pred škodlivými elektromagnetickými frekvenciami a zníženia absorbcie škodlivých chemikálií. Niektorí vedci dokonca tvrdia, že aj počúvaním frekvencie 7,83 Hz môžeme čeliť iritujúcemu prostrediu a tak si vytvoriť zdravšie životné prostredie. Existujú však tri hlavné spôsoby ako sa na ňu naladiť: meditácia, Alfa hladina mozgových vĺn a kontakt s delfínmi.
Kontakt s delfínmi
Ľudský kontakt s delfínmi navodí jednak alfa hladinu v mozgu a jednak hemisférickú synchronizáciu mozgu. Je to preto, lebo delfíny vytvárajú zvukové vlny na frekvencii Schumannovej Rezonancie 7,83 Hz. Delfíny komunikujú zvukmi, ktoré sa podobajú klapnutiu a ktoré produkujú bioultrazvukové energie. Tieto zvuky obsahujú štyrikrát vyššie ultrazvukové frekvencie ako tie, ktoré dokážu vytvoriť stroje. Existuje terapeutický model, podľa ktorého zvuky delfínov dokážu prenášať frekvencie, ktoré naštartujú ozdravné procesy v ľudských bunkách, v tkanive a vo vnútornej štruktúre tela. Výskumy ukázali, že produkcia v neurónových sieťach je výrazne ovplyvňovaná kontaktom s delfínmi. Plávanie s delfínmi môže pomôcť očistiť a stabilizovať ľudské energetické pole.

REZONANCIA ZEME SA MENÍ, ČO NÁM TO PRINESIE?
Podľa niektorých výskumov sa frekvencia nazývaná Schumannovou postupne zvyšuje.
Vibrácie Zeme (Schumannova rezonancia) boli po dlhý čas na úrovni v priemere 7,8Hz. Od roku 1980 vzrástli na úroveň vyše 12 Hz. To ale znamená, že 16 hodín sa rovná 24 hodinám. Čas sa zrýchľuje! A ani veda si nevie vysvetliť čím je to spôsobené.
 V súvislosti so zvyšujúcou sa Schumannovou rezonanciou môžeme v súčasnosti pociťovať:
• Migrény, vyčerpanie
• Elektrický náboj v končatinách a chrbtici
• Kŕče v svalovej hmote
• Symptómy podobné chrípke
• Intenzívne sny
Ľudské telo sa v dôsledku nových vibrácií stáva citlivejším.

BOD NULA A SCHUMANNOVA REZONANCIA
O zmenách, ktoré sa teraz odohrávajú na Zemi v súvislosti so Schumannovou rezonanciou hovorili aj starodávne predpovede a indiánske tradície. Ovplyvňujú náš spánok, vzťahy, schopnosť regulovať imunitný systém a naše vnímanie času. Prežívame proces, ktorý začal pred 2000 rokmi, aby nás pripravil na obrovské zmeny, ktoré nastanú v našich telách.
ČO NÁS MOŽNO ČAKÁ…
 1. Čas sa bude zdanlivo stále zrýchľovať až dosiahne Bod Nula. 24 hodinový deň bude zodpovedať 16 hodinám, alebo možno aj menej. Schumannova frekvencia bola donedávna 7,8 cyklov, teraz je približne 12 a čoskoro dosiahne 13. Tam sa zastaví.
2. Bod nula, alebo posun času boli predpovedané starovekými ľuďmi tisícky rokov. Na Zemi už prebehlo mnoho posunov, vrátane toho, ktorý sa odohráva každých 13000 rokov v polovici 26000 ročného cyklu. Predchodca rovnodennosti.
3. Bod nula, alebo výmena magnetických pólov pravdepodobne nastane už v najbližších rokoch. Dôjde k synchronizácii so štvorcyklovým biorytmom Zeme, ku ktorému dochádza každých 20 rokov 12. augusta. (Experiment a Montauk Project – tajný vládny vojenský projekt pre cestovanie v čase – oba sa viažu na 12. august a 20 ročný biorytmus.)
4. V bode nula Slnko vyjde na západe a zapadne na východe. O podobnej udalosti sa v minulosti našli záznamy z dávnych dôb.
5. New World Order sa môže stať skutočnosťou. Pozorne sledujte udalosti a nasledujte intuíciu.
6. V bode nula pravdepodobne prejdeme do vyššej dimenzie. V tú dobu sa všetko po čom túžime a na čo myslíme stane skutočnosťou. Všetko čo sa týka lásky a všetko čo pokrýva náš strach. Náš zámer sa stane tým najdôležitejším v našom živote.
7. Väčšina techniky, ktorú poznáme prestane fungovať. Výnimkou môžu byť len stroje pracujúce s voľnou energiou.
8. Naše fyzické telo sa zmení. Naša DNA sa postupne mení na dvanásťvláknovú. Vytvára sa nové svetelné telo. Stávame sa intuitívnejší.
9. Mayský kalendár predpovedal všetky zmeny, ktoré sa dejú. Vraciame sa späť k prirodzeným cyklom prírody a vesmíru. Do roku 2012 vstúpime do 5. dimenzie.
10. Buďte pripravení na zmeny, ktoré prinesú dobu svetla. Prichádzame do doby, kedy sa koncepty založené na strachu úplne stratia.
CELÉ ČTENÍ:

*****************************************************************************
CESTA DUCHOVNÍHO SRDCE - literatura z dílny dr.V.Antonova a jiná ezoterická literatura:
http://www.spirita.estranky.cz/clanky/ostatni-ezotericka-literatura/ke-stazeni/knihy-ke-stazeni/sufijske-praktiky.html
text, jehož autorkou je žačka Vladimira Antonova:
Súfijské praktiky.pdf
Súfismus vychází z představy o tom, že vesmír se skládá ze sedmi "oblastí
existence" a zahrnuje v sobě několik "druhů bytí", které se od sebe liší "amplitudou
kmitů" (2). Jinými slovy uznávají mnohorozměrnost prostoru.
Nejjemnější prostorový rozměr, který súfijci nazývají Zat, je Příbytek Boha v
aspektu Stvořitele. Stvořitel a veškerá mnohotvárnost Jeho Stvoření (v súfijské
terminologii Sifat) vytvářejí Absolutno. Stvořitel naplňuje veškeré Stvoření svou
Láskou.
Súfijci vycházejí z předpokladu, že mnohorozměrný organismus člověka je
podobný svou stavbou mnohorozměrnému vesmíru a člověk v sobě může odhalit
jemnější "druhy existence". K tomu dochází v procesu sebepoznání a
sebezdokonalování.
Súfijská meditační tradice je velmi bohatá a velmi různorodá. Je v ní nastřádána velkolepá
zkušenost z práce s tělem, myslí a vědomím. Zásoba technik je nevyčerpatelná. V této staré
tradici jsou vytvořeny i cesty poznání Vadžada (v hinduistické tradici samadhi) a techniky k
dosažení správné "krystalizace" vědomí ve dvou nejvyšších prostorových rozměrech a
techniky k osvojení Fena-fi-Rasul a Fena-fi-Allah (což odpovídá nirváně v Bráhmanu a
nirváně v Íšvarovi).
V súfismu je mnoho svébytného a originálního, ale přesto se dá vysledovat jeho překvapující
podobnost s duchovními tradicemi jiných nejlepších světových náboženských škol a směrů -
podobnost cílů, způsobů realizace a dokonce i metod. To svědčí pouze o jednom: v základě
súfismu, hésychasmu, taoismu, buddhistického tantrismu, klasické hinduistické jógy, mexické
škole Juana Matuse a také jiných směrů, které jsme zde neuvedli, existují stejné zákonitosti
duchovního vývoje. Pouze se různě realizují v různých kulturně historických podmínkách.
Proto se vždy najdou lidé, kteří mimo závislost na svém vyznání a mimo závislost na
příslušnosti k odlišné duchovní tradici s úspěchem jdou súfijskou cestou.

DALŠÍ TEXTY A KNIHY dr.VLADIMIRA ANTONOVA:
http://swami-center.org/cz/text/o_lasce.html
UMĚNÍ A DUCHOVNÍ ROZVOJ - ZAJÍMAVÁ PŘEDNÁŠKA O CESTĚ ZJEMNĚNÍ
http://www.spirita.estranky.cz/clanky/literatura-z-dilny-dr.-antonova/clanky-dr.-vladimira-antonova/

*******************************************************************************

Podle neurofyziologických výzkumů je stimulace centra libosti u člověka důležitější, než příjem potravy. Odborníci dokonce tvrdí, že stimulace center libosti má pro přežití nejvyšší hodnotu.Ono to dává i logický smysl: Když mi je dobře, budu mít víc energie a potravu si najdu. Ale když dám přednost potravě a bude mi energeticky špatně, sice mám na chvíli naplněný žaludek, ale nebudu mít energii (nebo budu mít příliš velkou depresi) na to utéct před dravcem a zemřu.
POKRAČOVÁNÍ A VIDEO na stránkách PŘÍRODA LÉČÍ - uvedených níže.
DALŠÍ ZAJÍMAVOSTI Z TĚCHTO STRÁNEK: 
Citronové rozinky - STOP chřipce:
  Balíček rozinek spaříme horkou vodou a dáme do malé misky. Na ně vymačkáme šťávu ze 2 citronů a necháme několik hodin nasáknout. Vitamin C se naváže na hroznový cukr a má pak větší účinek v našem organismu. Každodenní "zobání" těchto rozinek je skvělou prevencí proti infekci.
Nejlepším lékem na zimní vyčerpanost a ztrátu energie je med.
ČESNEK - OCET - MED * Zázračný přírodní lék
Pijte čerstvou vodu!
Shii-take : latinsky se nazývá Lentinus edodesZ jihovýchodní Asie pochází houba, která proslavila japonskou a čínskou kuchyni

Odstranění vápenatých usazenin z těla česnekem a citronem, Prof. Gerd Unterweger
Švestky – přírodní prostředek proti rakovině
Tajemství sedmi nejzdravějších kuchyní světa
8 fíglů, jak přežít zimu bez nemocí
Konopný olej- zelený zázrak  
Léčivé účinky ZELENINY A OVOCE
 Léčba rakoviny javorovým sirupem a zažívací sodou
Rakovina není nemoc,ale přírodou řízené prodloužení života. 
Rakovina není nic víc než poslední projev extrémního překyselení organismu a toxicity tělesných tekutin a tkání.Za těchto podmínek a při dysfunkci imunitního systému by tělo předčasně zemřelo.Proto na svou ochranu moudře začne shromažďovat vnitřní toxiny,obalovat je oslabenou super-kyselou tkání a zapouzdří je pod nepropustnou ochrannou vrstvou.,aby zabránilo jejich dalšímu šíření.S tímto důvtipným řešením obdrží majitel smlouvu na delší život.My ovšem tomuto procesu říkáme choroba.Tělo vytvoří tumor proto,aby potlačilo a uklidilo jedy,které nemůže jinak vyloučit a prodloužilo si život na tak dlouho,jak jen je možné,poskytujíc svému majiteli dostatek času na k eliminaci interní toxicity.Metastázy jsou poslední pokus těla ke své záchraně.Jestliže je tato interní toxicita úspěšně potlačena ,tělo postupně bezpečně odstraní všechny nádory a navrátí se mu zdraví.Pokud tento proces není úspěšný,osud majitele těla je definitivně určen a umírá- ne na rakovinu,ale na extrémně jedovaté léčebné postupy,intenzivní emoční zhroucení,zoufalství a stres.
Zkuste své tělo z celého srdce co nejvíce milovat a co nejdříve začněte s detoxikací. Pro Janoch.borec.cz ID.
http://janoch.borec.cz/p_lecba.html 
  *****************************************************************************
 Chemoterapiou sa lieči rakovina a Zem je plochá
Interview s Lotharom Hirneisom ze stránek REGENERAČNÉ CENTRUM
 Hirneise napísal nedávno knihu s provokatívnym názvom: “Chemoterapiou sa lieči rakovina a Zem je plochá.“ Hirneisova vízia nedáva veľký priestor na predstavy: chemoterapia – liečba, ktorú postupujú mnohí pacienti každý deň, nefunguje. „Viem si predstaviť, že v určitých prípadoch môže byť chemoterapia dočasným riešením, no potom to musí byť v rámci celkového protokolu, ktorý obsahuje detoxikáciu, správnu výživu a mentálnu/duševnú podporu. Avšak v zásade som proti spôsobu, v ktorom sa často používajú jedy.“
„Pri používaní súčasných protokolov sú ľudia často zabíjaní. Treba to zastaviť. Naviac lekári hovoria pacientom, keď sa tumor stratí, že sú zdraví. To nie je len nepravda, je to aj hlúposť. Mimochodom poznám mnoho lekárov a mám medzi nimi veľa priateľov. Dôverne mi povedali, že na sebe alebo svojich príbuzných by nedovolili aplikovať chemoterapiu. Títo lekári posielajú pacientov ku mne, lebo vedia, že konvenčná liečba nefunguje. Pacientom hovoria: ´Musím Vám dať toto, ale to nefunguje. Choďte za pánom Hirneisom.´ Napriek tomu ale stále pracujú v tomto systéme. To je schizofrenické, no nie? Avšak lekár by mohol v prípade, že by opustil tento systém, stratiť veľa: peniaze, kariéru, profesionálne postavenie keď ste lekárom, každý na to hľadí. Naviac, ak sa postavíte proti, pustíte sa do tvrdého boja. Musíte byť schopný ustáť to.“
********************************************************************************


PŘÍBĚH GUANABANA
Anona ostnitá je plod stromu graviola, a to je zázračný zabiják rakovinných buněk, 10 000 krát silnější než chemoterapie. A proč to nevíme? Je to, protože určité velké korporace chtějí dostat zpět svoje peníze utracené za roky výzkumu při snaze vytvořit syntetickou verzi tohoto k prodeji.
Pravda je úžasně jednoduchá: Hluboko v amazonském deštném pralese roste strom, který by mohl doslova přinést revoluci do toho, co si vy, váš doktor i zbytek světa myslí o léčbě rakoviny a šancích na přežití. Budoucnost nikdy nevypadala slibněji.
Výzkumy ukazují, že pomocí výtažků z tohoto zázračného stromu nyní lze:
  • Udeřit proti nádorům bezpečně a účinně pomocí plně přírodní terapie, která nezpůsobuje extrémní nevolnosti, ztráty na váze a vypadávání vlasů.
  • Ochránit svůj imunitní systém a tak se vyhnout smrtelným infekcím.
  • Cítit se po léčebné kúře silnější a zdravější.
  • Posílit svou energii a zlepšit svůj náhled na život.
I zdroj těchto informací budí zrovna takový úžas: Pochází to od jednoho z největších amerických výrobců léčiv - th! e – ta rostlina prošla více než 20 laboratorními testy vedenými už od 70. let! To, co tyto testy odhalily, není vůbec chudé na omračující zjištění… U výtažku ze stromu se ukázalo, že:
  • Účinně útočí na zhoubné buňky 12 typů rakoviny a zabíjí je, včetně rakoviny tlustého střeva, prsu, prostaty, plic a slinivky…
  • O třech složkách je dokázáno, že jsou při zpomalování růstu rakovinných buněk 10 000 krát silnější než Adriamycin, běžně používané chemoterapeutické léčivo!
  • A co na víc, na rozdíl od chemoterapie složky extrahované ze stromu graviola selektivně pronásledují a zabíjí pouze rakovinné buňky. Nepoškozují zdravé buňky!
Úžasné protirakovinné vlastnosti stromu graviola byly rozsáhle studovány, tak proč jste o nich ještě neslyšeli? Když je extrakt z gravioly tak zázračný.
Jeden z největších výrobců léčiv za miliardy dolarů v Americe zahájil výzkum léčby rakoviny a jejich bádání se zaměřilo na graviolu, legendární hojivý strom z amazonského deštného pralesa.
Různé části stromu graviola – včetně, kůry, listů, kořenů, plodů a semen z plodů už po staletí využívali domorodí indiánští medicinmani! I jiní Jihoameričané k léčbě onemocnění srdce, astmatu, problémů s játry a artritidy. I když vycházela s jen malých zadokumentovaných vědeckých důkazů, společnost nalila peníze a zdroje do testování protirakovinných vlastností tohoto stromu – a byli výsledky šokováni. Graviola se ukázala být dynamem ženoucím hubení rakoviny.
Tím ale příběh gravioly téměř skončil.
Společnost má se stromem graviola jeden obrovský problém – je zcela přirozený, a tudíž podle federálního zákona jej nelze patentovat. Není žádný způsob, jak z něj vytěžit pořádný zisk.
Ukázalo se, že farmaceutická společnost téměř sedm let zkoušela syntetizovat dvě z nejsilnějších protirakovinných ingrediencí v graviole. Kdyby mohli izolovat a vyrobit člověkem stvořené klony toho, co činí graviolu tak mocnou, mohli by si to patentovat a dostat svoje prachy zpátky. Avšak narazili. Ten originál jednoduše nebyli schopni replikovat. Neexistoval tedy žádný způsob, jak by si mohli zisky ochránit, nebo i jen dostat zpět ty miliony, co nalili do výzkumu.
Jak se tak sen o ohromném profitu vypařoval, jejich testování gravioly se skřípěním vázlo až se zastavilo. A co hůř, společnost celý projekt založila do šanonu a rozhodla se zjištění svých výzkumů nezveřejnit!
Naštěstí tu byl však jeden vědec z výzkumného týmu gravioly, jehož svědomí mu nedovolilo jen tak se dívat, jak se páchá taková ohavnost. Ač riskoval svou kariéru, kontaktoval společnost, která se věnuje sklizni léčivých rostlin z amazonského pralesa a vykecal jim to.
Nastal zázrak
Když byly zprávami o graviole poplašeni i výzkumníci z Institutu zdravotní vědy ! začali pátrat po výzkumech, které se ohledně tohoto rakovinu hubícího stromu dělaly. Důkazy omračujících účinků gravioly a jejich šokujícího ukrývání se začaly valit rychle a zběsile…
… Národní institut rakoviny provedl první vědecký výzkum v roce 1976. Výsledky předvedly, že „listy a stonky gravioly se ukázaly jako účinné při napadání a ničení zhoubných buněk.“ Výsledky publikované ve vnitřní zprávě však nevysvětlitelně nebyly nikdy uvolněny pro veřejnost…
… Od roku 1976 bylo dokázalo, že graviola je úžasně mocný zabiják rakoviny 20 nezávislými laboratorními testy, ovšem až dosud neproběhly žádné klinické zkoušky s dvojitým slepým testem – což je typický benchmark, jaký mainstreamoví doktoři a odborné žurnály používají k posouzení terapeutické hodnoty – ty totiž nebyly nikdy iniciovány…
… Studie vydaná v Journal of Natural Products následně po nedávné studii provedené Katolickou universitou Jižní Koreje uvedla, že u jedné chemikálie v graviole zjistili, že výběrově zabíjí buňky rakoviny tlustého střeva „10 000 krát více než (běžně používaný chemoterapeutický lék) Andriamycin…“
… Ta nejdůležitější část zprávy Katolické university Jižní Koreje je o tom, že graviola se ukazuje, že útočí selektivně jen na rakovinné buňky a ponechává zdravé buňky netknuté. To je rozdíl oproti chemoterapii, která útočí bez rozlišení na všechny aktivně se rozmnožující buňky (jako buňky žaludku a vlasů), čímž často vyvolává ničivé vedlejší účinky nevolnosti a ztráty vlasů u pacientů s rakovinou.
… Studie na Purdue University nedávno zjistila, že listy ze stromu graviola zabíjí buňky u šesti linií lidské rakoviny a zvláště účinné jsou proti rakovinám prostaty, slinivky a plic… Po sedmi letech bylo ticho konečně prolomenu a je to tu!
BOŽE
Zdroj: http://natural.tv/2012/01/05/cancer-killer-natural-cancer-cell-killer-10000-times-stronger-than-chemo/
soursop guanabana fruit - zadání do vyhledavače Googl
Autor: Mir. Pavlíček 
http://www.nwoo.org/view.php?cisloclanku=2012020024

 *****************************************************************************

Co je to ASPARTAM?
Výzkumníci z mezinárodní farmaceutické společnosti G. D. Searle pátrali po léku na vředovou chorobu, když čistě náhodou narazili na bílý krystalický prášek, který byl 190x sladší než cukr. Tato lidmi vyrobená syntetická substance sestávala ze dvou izolovaných aminokyselin, fenylalaninu a kyseliny aspartové, chemicky svázaných metanolem (dřevným lihem). U Searla nazvali tuto novou složku aspartam a začali se usilovně snažit získat souhlas k jejímu používání jako přísady do pokrmů, a to i navzdory rizikům spojeným s jejím užíváním.
Fenylalanin se rozkládá na diketopiperazin, agens vyvolávající rakovinu mozku. Podle původních laboratorních studií vyvolal u krys růst mozkového nádoru astrocytomu. Zvýšené hladiny fenylalaninu vedou rovněž ke změnám chemické rovnováhy v mozku, což může být příčinou mozkových/psychických problémů jako záchvaty, mánie a silné deprese. Mezi jiné specifické typy reakcí uvedených v časopise Journal od Applied Nutrition v roce 1988 patřily: extrémní podrážděnost, silné záchvaty úzkosti, výrazné změny osobnosti, silná nespavost, a značné vystupňování různých fobií.

Kyselina aspartová je neurotransmiter, jedna ze skupiny chemikálií produkovaných a používaných mozkem. Někteří odborníci věří, že kyselina aspartová v aspartamu způsobuje mozkové léze doslovným vybuzením mozkových buněk až k jejich zániku. Kyselina aspartová vyvolala poškození mozku u pokusných zvířat.

V přírodě se metylalkohol (nebo metanol) vyskytuje v kombinaci s etylalkoholem, jeho protilátkou. Pouze v aspartamu se metylalkohol vyskytuje samostatně. Jakmile je přijat s potravou, mění se metanol na formaldehyd, který, což vůbec není překvapivé, poškozuje mozek. Dále se přeměňuje na kyselinu mravenčí (jed, který se uvolňuje po štípnutí mravencem), která způsobuje metabolickou acidózu. Vstřebávání metanolu je urychleno, když se aspartam rozloží, k čemuž dochází po jeho zahřátí (je-li přidán do horkých nápojů nebo jako přísada při pečení) nebo se rozkládá během prodlouženého skladování. Metylalkohol je toxický především pro oční nerv a je o něm známo, že způsobuje slepotu.

Je známo, že v aspartamu existuje 32 rozkladných produktů, mezi které patří: metanol, formaldehyd, kyselina mravenčí, epinefrin, fenyletylamin, fenylpyruvát, fenylaktická kyselina, diketopiperazin, aspartylfenylalanin, tyroxin, L-Dopa, dopamin a norepinefrin.

 Co je to STEVIE? 
 Po celou tu dobu je udržováno v tajnosti před americkou veřejností zcela přirozené, nekalorické, netoxické sladidlo, bezpečné k použití jak pro diabetiky, tak pro hypoglykemiky. Tato čistě rostlinná látka je bezpečně užívána již stovky let, nalézá se v téměř polovině přislazovaných pokrmů konzumovaných v Japonsku, je pěstována a studována po celém světě bez jakýchkoli zpráv o negativních vedlejších účincích, a má navíc schopnost bránit zubnímu kazu, brzdit růst určité bakterie, vyrovnávat hladinu cukru v krvi, léčit rány a snižovat chuť na sladké!
Stevia rebaudiana Bertoni je vytrvalý keř původem z horské oblasti Amambay v Paraguay. Příslušníci indiánského kmene Guaraní jej užívali stovky let, především ke slazení bylinného čaje maté. Do roku 1800 se denní konzumace stévie rozšířila mezi jihoamerické osadníky v Paraguay, Argentině a Brazílii. V roce 1899 stévii „nově objevil“ italský botanik, Moises Santiago Bertoni. To byl počátek kulturního pěstování stévie, která do té doby rostla pouze divoce ve své rodné Paraguay.

První úroda stévie byla sklizena v roce 1908. Brzy začaly po Jižní Americe i v cizině vzkvétat plantáže. Americkou vládu na stévii poprvé upozornil v roce 1918 jistý americký botanik. V roce 1921 ji komisař Americké obchodní komory George S. Brady, vědomý si jejího nesmírného komerčního potenciálu, opět uvedl do středu pozornosti vlády, tentokrát Amerického ministerstva zemědělství. Brady prohlásil, že stévie má dlouhou historii bezpečného užívání a je ideální k použití především jako sladidlo pro diabetiky. Tato zpráva nepochybně znepokojila americké producenty cukru, a to způsobem hodně podobným tomu, jako se cítil ohrožen cukrovarnický průmysl v Německu, když tam byla stévie poprvé představena v roce 1913.

V roce 1931 izolovali Francouzi čistý krystalický prášek: steviosid. Americký vládní výzkumník Dr. Hewitt G. Fletcher jej označil za „za dosud nejsladší objevený přírodní produkt“. Ač je to překvapivé, stévii se v tu dobu bohužel nepodařilo na americké sladidlové scéně prorazit.

Koncem šedesátých a začátkem sedmdesátých let byla FDA zaneprázdněna chystáním jeviště pro schválení aspartamu pro masovou konzumaci v USA. Japonsko již mezitím zakázalo nebo přísně omezilo jeho použití, stejně jako to udělalo s jinými nezdravými potravinovými přísadami. Do roku 1970 Japonsko objevilo stévii: ideální náhradu cukru a jeho syntetických náhražek.

V polovině osmdesátých let byla stévie používána několika americkými společnostmi jako zvýrazňovač chuti u bylinných čajů. Tehdy začala FDA proti stévii ostře brojit a zahájila agresivní kampaň za zastavení jejího používání. Podpořeny stížnostmi anonymní obchodní společnosti akce FDA proti společnostem používajícím stévii zahrnovaly: embarga, prohlídky a zabavování zboží, a nakonec upozornění na možnost zákazu vývozu. Stévie neobdržela statut produktu GRAS (Generally recognized as safe/všeobecně považován za bezpečný), a to i navzdory dlouhé historii bezpečného používání a četným vědeckým studiím z celého světa prokazujícím její bezpečnost. Místo toho byla klasifikována jako “nebezpečná potravinová přísada“. Společnost na výrobu čajů Celestial Seasons a další firmy byly nuceny přestat stévii používat.

Zatímco stévie byla dále pěstována a užívána v takových zemích jako Čína, Japonsko, Brazílie, Izrael, Malajsie a dokonce Německo, až do roku 1994 kompletně vymizela z amerického trhu. Navzdory námitkám FDA umožnilo vydání zákona Dietary Supplement Health and Education Act stévii opětovně vstoupit na americký trh jako potravinový doplněk. Společnosti, které obchodují s produkty ze stévie, mají nicméně zakázáno uvádět sebemenší náznaky, že stévie má vlastnosti sladidla. Udělat to znamená riskovat, že stévie bude překlasifikována na nebezpečné potravinové aditivum a bude znovu kompletně vyloučena z amerického trhu.

Aby nadále chránila zájmy společnosti Monsanto, a aby pokračovala v ničení zdraví americké veřejnosti, FDA se neváhá uchylovat ke strategiím děsivě připomínajícím taktiky praktikované v nacistickém Německu. Nedávno FDA vyhlásila embargo na dodávky stévie do malé Stevita Company v Arlingtonu v Texasu. V dopise společnosti Stevita datovaném 19. května 1998 FDA dále požadovala, aby Stevita zničila skladiště plné „kuchařských knih, literatury a dalších publikací“ a slíbila, že jim bude k dispozici jako „svědek zničení“ pohoršujících materiálů. Následně FDA požádala Stevita Company, aby nezapomněli rovněž na více než 6 500 knih již v distribuci do obchodů a k soukromým osobám, za účelem jejich zničení.

Třebaže na pálení knih dosud nedošlo (funkcionáři FDA couvli, když se rozvrčely kamery místních sdělovacích prostředků) a FDA nyní tato obvinění popírá, dopis společnosti Stevita Company je důkazem, že tyto hrozby byly reálné. Tato záležitost neprošla bez povšimnutí také před místní pobočkou Americké unie za občanská práva (ACLU). Akce FDA, které jsou v jasném rozporu s ústavním právem na svobodu tisku, by měly být v době, kdy je proti svobodě řeči útočeno na několika frontách, primární starostí všech Američanů. Jak bylo doloženo nedávným procesem s Oprah Winfreyovou, schválení zákona o „očerňování“ potravin ve 13 amerických státech potlačuje svobodu řeči vyhrožováním právní žalobou proti komukoli, kdo se odváží vědomě rozšiřovat znevažující informace o jakémkoli produktu amerického zemědělství.

Celý článek a další související zde:

Více informací na: http://www.celostnimedicina.cz/pribeh-dvou-sladidel-aspartamu-a-stevie.htm#ixzz1FEsM3800
http://www.galenus.cz/aditiva-aspartam.php
****************************************************************

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

V září 2013, Alex byl diagnostikován s rakovinou terminálu, které se šíří z jeho mozku do plic a jater. on stal se tak špatně, že se unavený ho k tomu nejmenší úkolu; chodit po místnosti by se velké úsilí a všechen svůj dech. Byl jsem schopen se už nést svou situaci a já začnou klást otázky o rakovině v mém sousedství a pracovního místa, především Modlil jsem se, že Bůh by měl poslat uzdravení mému manželovi a přijmout smutek pryč od mé rodiny, jeden věrný večer můj soused který se nedávno přestěhoval do okolí za mnou přišel, že slyšela, že jsem byl položil otázku o rakovině a řekl mi o Rick Simpson konopného oleje, a jak to vyléčil její 9rok rakoviny prsu. Dala mi Rick Simpson telefonní číslo (+447024075089) okamžitě jsem mu zavolat a jeho odpověď mě uklidnil, dal mi svůj e-mail (ricksimpsoncannabisoil_phoenixtears@outlook.com) na telefonu. Byla to velkou radost, že den a je to můj manžel záchranné anděl, jsem si objednal olej a obdržel jsem ho ten týden a následovala jeho pokyny a dal můj manžel Alex konopný olej. K Bohu sláva Alex je zcela rakovina zdarma a on je zdravý a silný teď, po kterém on oznámil, že on mohl dech dobře, nebyl zažívá žádné bolesti a cítil, jak dobré buňky v jeho těle se mluví o. o čtyři dny později náš rodinný lékař, Benson, hlášeny nebyly žádné známky ním mají nějaké potíže s dýcháním nebo problémy s fyzickými úkoly a rakovinou; Děkuji pane, Chvála Bohu můj manžel je živý s pomocí Božího služebníka Rick Simpson. Od 4.01.2015, Alex i nadále, aby bylo možné plně a hluboce dýchat. Jeho lékař údajně říká, že jeho játra je rakovina zdarma. Že nemá zdá se, že malé množství rakoviny v jeho játrech a plic znovu. Lékař se divit, účinnost konopného oleje. Alex a já věřím, že hlavní změny v jeho těle jsou z důvodu Ricka Simpsona konopného oleje práci. Samozřejmě nepopírám důležitou roli diety. (Alex příběh je ideálním příkladem toho, jak konopný olej léčivé zázraky často mají v těle.) Děkujeme Ricka Simpsona pro jeho zázračné léčbě konopného oleje.