neděle 20. února 2011

RAKOVINA NENÍ NEMOC

TENTO PŘÍSPĚVEK JE STARŠÍHO DATA, DOPORUČENÉ STÁLÉ AKTUALIZACE ZDE:

RAKOVINA -(STARONOVÉ) POZNATKY, VČETNĚ MMS,průběžné AKTUALIZACE :

http://galerielaska.blogspot.dk/2012/08/chemoterapia-pomaha-liecit-rakovinu-zem.html


INFORMAČNÍ SERVER O ZDRAVÍ
Z POHLEDU CELOSTNÍ,PŘÍRODNÍ,ALTERNATIVNÍ MEDICINY
Dokument začíná úvodem do světa medicíny, ukazuje jak běžná součást našich životů rakovina je. Rakovinové buňky jsou v našem těle každý den v počtu několika milionů a pouze imunitní systém má sílu je vyhledat a ničit. Klasické lékařství si však vybralo tuto schopnost sebeléčby nevidět a soustředilo se na boj s rakovinou pomocí třech hlavních zbraní, které bohužel poskytují jenom dočasnou úlevu za cenu vedlejších účinků.
Další část ukazuje fungující kúry, které bez použití léků pomáhají zmírnit projevy rakoviny nebo ji zcela vyléčit. Tyto a další léčby jsou většinou provázeny nulovými nebo velmi nízkými náklady, což se projevuje v nízkých platech samotných léčitelů a nízkém obratu celého léčitelského průmyslu. To se pochopitelně dál přenáší na nízkou možnost propagace těchto léčebných postupů a omezuje to reklamu na pouhé ústní předání spokojených pacientů.

„Rakovina není nemoc, ale přírodou řízené prodloužení života.“
„Rakovina“ není nic víc než poslední projev extrémního překyselení a toxicity tělesných tekutin a tkání. Za těchto podmínek a při dysfunkci imunitního systému by tělo předčasně zemřelo. Proto na svou ochranu moudře začne shromažďovat vnitřní toxiny, obalovat je oslabenou super-kyselou tkání a zapouzdří je pod nepropustnou ochrannou vrstvou, aby zabránilo jejich dalšímu šíření. S tímto důvtipným řešením obdrží majitel těla smlouvu na delší život.
My ovšem tomuto zcela přirozenému život prodlužujímu procesu říkáme „choroba“ a  pečlivě uzavřeným kontejnerům s jedy „tumory“. V důsledku dlouhodobé průpravy sdělovacími prostředky nás tato „choroba“ hrozně vyděsí a nenávidíme ji jako peklo. Když uslyšíme tuto diagnózu zpanikaříme a urychleně spěcháme k „expertům“ abychom je do toho nechali štourat, píchat, otravovat to a pálit nebo vyříznout „tumor“ s tím následkem, že se koncentrované jedovaté usazeniny okamžitě uvolní do krevního řečiště, což tělo kvituje urychlenou tvorbou nových „tumorů“ – „metastáz“.
Tělo vytvoří „tumor“ proto, aby potlačilo a uklidilo jedy, které nemůže jinak vyloučit a  prodloužilo si život na tak dlouho, jak jen je možné, poskytujíc svému majiteli dostatek času k eliminaci interní toxicity. Jestliže je tato toxicita úspěšně potlačena, tělo postupně bezpečně odstraní všechny „nádory“ a navrátí se mu zdraví. V opačném případě, jestliže interní toxicita není odstraněna, bude tělo zrychlovat čistění a stále rychleji produkovat „nádory“ aby vlastníku poskytlo poslední šanci k záchráně. „Experti“ ale této poslední šanci říkají „metastázování“, proti němuž „bojují“ agresivními život ubíjejícími chemikáliemi, které vysoce zvyšují toxicitu v těle a ostře redukují jeho samočistící schopnost. Od tohoto okamžiku je osud majitele těla definitivně určen a umírá – ne na  „rakovinu“ nebo „tumor“, ale na extrémně jedovaté léčebné postupy, intenzivní emoční zhroucení, zoufalství a stres.
ANI NA OKAMŽIK se „rakoviny“ nebojte, NIKDY k ní nepocitujte nenávist a nebojujte s ní! Musíte ji z celého srdce MILOVAT, vlídně k ní hovořit, a co možná nejdřív začít s detoxikací.
Jezte jen přírodní potravu a hlavně –nezapomeňte se smát.

http://www.wmmagazin.cz/view.php?nazevclanku=rakovina-neni-nemoc&cisloclanku=2009030076

související odkazy:
MMS - zázračný minerální doplněk (30.03.2009)
Samovyšetrenie prsníkov je bezpečná alternatíva (29.03.2009)
MMS - jak posílit imunitní systém? (29.03.2009)
MMS - průlom v léčbě smrtelných chorob (29.03.2009)
Léčení a prevence všech druhů rakoviny (29.03.2009)
Léčba rakoviny javorovým sirupem a zažívací sodou (26.03.2009)
Jednoduše jen účinky MMS (13.06.2009)
MMS - zázračný minerální doplněk (30.03.2009)

Léčení a prevence všech druhů rakoviny

Stejně obávanou chorobou, jako je dnes rakovina, byly kdysi kurděje. Dokonce už jen to slovo budilo u mnoha lidí hrůzu. Ted už víme, že kurděje je prostě onemocnění kvůli nedostatku vitamínu C. Dokonce ani nevyžadují v minulosti neodmyslitelnou lékařskou péči. Stojí za povšimnutí, že všechna tehdy poskytovaná lékařská péče nemocné s kurdějemi nikdy nezachránila. Byly definitivně smrtelnou chorobou. Ale – ženy z amerického indiánského kmene Irokézů věděly, jak jí předejít a jak ji vyléčit, ne jen ošetřovat, a to rychle, během několika dnů

V budoucnu prevence rakoviny, tak jako ochrana před kurdějemi, už nebude pro nikoho zdrojem nemístně vysokých příjmů. Totéž platí i pro bylinné a přírodní léčby. Tyto terapie přejdou na laické zdravotní poradce a odborníky na výživu. Bude to ohromný krok vpřed ve vývoji lidstva.


Kniha obsahuje DVD s rozhovorem s Dr.Clarkovou v délce 30 min. Cena knihy:  495,- Kč

Knihu je možné objednat:
Pro Českou republiku na e-mailu:    clark@zapper.cz   nebo na tel.: 776 397 843
Pro Slovensko  na e-mailu:  info@zappertechnology.sk   nebo tel.: 0905 456 113
www.zapper.cz / www.ravozapper.com  /   www.zapper.sk  / www.zappertechnology.sk




celý článek zde:
http://www.wmmagazin.cz/view.php?nazevclanku=leceni-a-prevence-vsech-druhu-rakoviny&cisloclanku=2009030168



V průběhu let, nesčetné studie, základní, klinické i epidemiologické, prokázaly, že zvýšená konzumace produktů rostlinného původu, a především ovoce a zeleniny, hraje klíčovou roli v rámci snižování rizika rakoviny. A navíc, mnohé potraviny jsou schopné ničit už v zárodku různé mikronádory, které se v tělech nás všech vyvíjejí v průběhu života a mohly by se zvrhnout do rakoviny. Některé potraviny skutečně obsahují vysoké množství fytochemických látek, které patrně hrají zásadní roli v této chemické prevenci.
http://www.prozdravi.cz/vyzivou-proti-rakovine.html

SOUVISEJÍCÍ :
Obsáhlé, stále aktualizované poznatky z touto tematikou
http://galerielaska.blogspot.dk/2012/08/chemoterapia-pomaha-liecit-rakovinu-zem.html

Šokující pravda o rakovině

http://www.jajsem.com/sokujici-pravda-o-rakovine/

Boj s rakovinou je běh na dlouhou trať. Díky českým vědcům se ale do cíle možná dostaneme o něco dříve.
 Nová metoda podle mluvčí Centra transferu technologií Denisy Ranochové nezatíží zdravé orgány toxickými léky. K léčbě poslouží nově objevený protein apoferitin (krystalický protein schopný ukládat železo v tělních buňkách), který je schopný navázat léčivé látky a cíleně je dopravit přímo k postižené tkáni. Výzkum je nyní ve fázi příprav k praktickým zkouškám. K pacientům by se léčba mohla dostat za několik let, sdělila ČTK Ranochová.POKRAČOVÁNÍ: http://www.national-geographic.cz/detail/brnensti-vedci-umi-lecit-rakovinu-bez-zatizeni-organismu-lecba-se-muze-pouzivat-do-nekolika-let-38118/

Žádné komentáře: