neděle 6. listopadu 2011

NAROZENÍ DO SVĚTLA

Nejen knihy,ale i meditační hudba skrze Sanaya Roman a další zajímavosti pro Vás,koho oslovují.


Sanaya Roman ( Sanaya je vyslovován Sah - ne -ah ). 

O Orin
Sanaya: Orin je nefyzický subjekt,ke kterému jsem se připojila s vědomým channelingu.Orin je bytost z velké lásky, moudrosti a soucitu. Nikdy neříká lidem, co mají dělat a jak žít svůj život.  Orin nabízí návrhy a nápady, jak pomoci lidem podle vlastních možností. Má konstantní poselství: "že vesmír je přátelský, že je neomezený ve své hojnosti, že vše, co se děje,děje se přesně pro naše dobro i když ne vždy to tak můžeme cítit,ale můžeme to pochopit skrze radost a ne prostřednictvím boje . " Orin 
doporučuje přijmout myšlenky, které se zdají pravdivé vaší nejhlubší části vaší bytosti, a aby zrušil nežádoucí vlivy.
Orin, bytost světla říká, že je s námi v tuto chvíli, protože lidstvo prochází zásadní transformací a probuzením. Orin žil na Zemi, a je si vědom mnoha problémů života. Říká, že"žije" na duchovní rovině a ještě vyšších sfér. Jeho účelem je sloužit lidstvu. Orin a DaBen (vysvětlení níže) věří, že vše, co potřebujete je ve vás.Můžete žít bohatý, veselý, klidný život s láskou a harmonickými vztahy s příjemnými a smysluplnými aktivitami.

Orin si je vědom, že každá duše přijímá jeho slova, a to buď mluvená nebo psaná. Jeho světlo je vždy k dispozici těm, kteří mu chtějí naslouchat.Jakmile budete číst jeho knihy ( kniha online:  Láska duše , internetové knihkupectví Kosmas - Duchovní růst, Osobní síla, Tvoření peněz, Žít s radostí, Channeling - pozn.: uvádím knihy které vyšly v české verzi ), budete napojeni k jeho energii,která vám pomůže při rozvíjení svého potenciálu a  životního bytí.

Část jeho služby je nabídnout lidem cestu duchovního růstu a pomoci v dosažení jejich vyššího já, duše a ducha. Orin nabízí cestu seberealizace. 

Říká mi, že je tu na pomoc lidem najít jejich duchovní sílu, otevřít své srdce, a vytvořit více štěstí a klidu v jejich životě. Jeho prací je pomáhat lidem při transformaci svých emocí a osobnosti, aby mohli vyvinout vyšší vědomí během této transformační doby.Učí, že můžeme růst s radostí a ne s bolestí a boje, která je ve velkém  množství  k dispozici všem, a že máte vše, co potřebujete v sobě, jen čeká, až si to uvědomíte. 

Thaddeus
Jako dítě jsem studovala klasické piano.  I když jsem vždycky snila, že budu koncertní pianista, moje cesta vedla jinam, ale stále jsem ráda hrála na klavír. O několik let později, pro zábavu, jsem si koupila klávesnici, která mohla produkovat řadu krásných zvuků, jako je klavír, andělské hlasy, harfu a smyčce.  Jednoho dne, když jsem hrála na klávesy, cítila jsem přítomnost obrovsky, zářícího anděla. Nějak jsem věděla, že chce se mnou vytvořit hudbu.  Otevřela jsem srdce této osvětlené bytosti, které říkám " Thaddeus "
Byla jsem vedena  hrát akordy, které jsem mohla slyšet, nyní svým vnitřním uchem.Moje dovednosti s hudbou šly daleko za moje normální schopnosti a znalosti akordů a zvuků. Thaddeus,  mě vzal na nádherné místo plné lásky a světla pokaždé, když jsem poslouchala.
Od té doby, Thaddeus přichází za mnou  vytvářet hudební skladby, ke zvláštním duchovním účelům.  Nemohu Thaddeuse zavolat kdykoli,často musím čekat týdny či dokonce měsíce aby Thaddeus vedl mé ruce k povznesení do jeho říše andělské hudby.
Thaddeus  hudba může pomoci při rozšiřování svého vědomí a spojení s  vyššími dimenzemi světla pomocí určitých sekvencí a kombinací tónů,rytmu, hudebních  zvuků a odrazu vědomí Thaddeuse samotného, který je v hudbě obsažen.Vysoké jemné vibrace otevírají dveře do vyšších stavů vědomí, léčí  tělo,  transformují emoce a rozvíjí  mysl.
Duane Packer a DaBen
Duane Packer  vidí energetická pole v okolí těla.  Má rozsáhlé dovednosti v pomoci ostatním k dosažení rozšířených stavů vědomí a vnímání jemných energií.( Získal titul Ph.D. v geologii, geofyzice )Duane cestoval po světě jako geolog.
Nyní věnuje veškerý svůj čas kurzům pro vývoj světelného těla,učí lidi, jak se dostat do rozšířeného stavu vědomí, kde se mohou naučit, jak vytvářet citové proudění, fyzické pohodě, a duševní jasnosti a vyzkoušet mnoho skvělých nových stavů vědomí, které může změnit váš život.
 "DaBen a já dále rozvíjíme dovednosti vývoje světelného těla, zejména ty, které by lidem umožnily jít do vyšších dimenzí, prozkoumat své multidimenzionální já na úrovni a vrstev jednoty, které jdou nad rámec duše, a pouští se do prostoru stvoření, odkud všechny  matrice a formy přicházejí.  Chodím do pouště nebo do hor meditovat, často na několik týdnů.Pobyt na těchto místech, mi umožňuje propojení s DaBenem a energie těchto míst podporují mé zkoumání vyšších sfér. Z osobních zkušeností učím lidi, jak dosáhnout světelného těla.DaBen a Orin nám říkají, že lidstvo prochází zásadním evolučním skokem narození do světla.  Všechny mé práce s DaBenem je pomáhat v tomto narození, probudit světlo, které je v nás. Závoje se začínají zvedat mezi našimi rozměry a těmi vyššími, zjevuje se nám více o tom, kdo jsme a co jsme zde." ~ Duane Packer


MEDITAČNÍ MÍSTNOST ORIN ( vpravo - překladač Google Translate )
http://www.orindaben.com/pages/rooms/orin_meditation_room/                                                      



http://www.orindaben.com/

Úryvky z knihy Channeling od S.Roman a D.Packer

Jak průvodci předávají svá sdělení
(Od Orina a DaBena-duchovních průvodců)
Průvodci se spojí s vaší duší a skrze ni pak informace plynou do vašeho vědomí. Přitom na sebe berou formu slov a pojmů, které jsou vám dobře srozumitelné. Existuje nekonečné množství cest, kterými mohou průvodci přenést své informace do vaší duše. Trans a soustředění pak napomáhají oprostit se od těch stránek vaší osobnosti, které by mohly přicházející informace deformovat, či zkreslovat a bránit tak jejich plynulému proudění.
Chceme-li se spojit, musíte ve stavu transu zvýšit a my zase naopak snížit své frekvence tak, aby se dostaly do vzájemného souladu. Ano potom však nebudou frekvence totožné, spíše se budou vzájemně doplňovat. V naší dimenzi vytváříme elektromagnetická pole, která se podobají těm vašim. Jakmile tato energetická pole vzájemně sladíme, může dojít k přenosu. Tato naše schopnost "přizpůsobit se" vašim frekvencím tak, aby předávané informace byly přesné a srozumitelné, je velmi důležitá. Právě při channelingu můžeme prostřednictvím zpětné vazby monitorovat svůj přenos a elektromagnetická pole ovládat. Až budete v channelingu zkušenější, naučíte se tato pole sledovat s větší přesností. Navíc od nás budete dostávat hned při navození transu energetické impulzy.
Abyste lépe pochopili tuto nesmírně složitou problematiku, představte si, že existuje jen jeden vesmír. Představte si, že existujeme ve stejném vesmíru jako vy, jen na odlišné frekvenci. Jsme pro vás neviditelní, pokud nerozšíříte své vědomí tak, abyste mohli přijímat naše myšlenkové podněty.
Jsme si vědomi každého z vás, kteří dosahujete vzhůru.
Můžeme k vám přijít jen tehdy, přizpůsobíme-li své frekvence vašim a otevřeme tak "dveře". Vidíme vás a slyšíme, jen když upravíme své frekvence tak, aby váš vesmír byl pro nás vnímatelný. Vystoupíte-li svým vědomím výš a požádáte o průvodce, změníte svou energii a stanete se pro nás viditelnými. Váš záměr vystoupit výše je v našem vesmíru velmi zřetelný a my si vás při této činnosti velmi dobře uvědomujeme. I když se však objevíte v našem vesmíru, nikdy vás neuvidíme tak, jak se vidíte vy navzájem. Vnímáme vás jako pohybující se energetické struktury, barvy a harmonie. Váš svět chápeme jako pohyblivou soustavu harmonické energie a životní síly. Když požádáte o spojení s námi, začneme s přizpůsobováním našich frekvencí, abychom toto spojení umožnili.
My průvodci vidíme vaši pozemskou realitu jako třídimenzionální svět. Čím vyšší dimenze, tím menší omezení a překážky. Po své smrti zvýšíte svou frekvenci tak, že budete neviditelní pro pozemskou rovinu, ale viditelní v jiných realitách. Získáte schopnost procházet pevnými překážkami a hmotou vůbec. Překážkou pro vás již nebude tlouš´tka ani hustota materiálu, nýbrž vztah mezi vašimi a jeho vibracemi. Když zvýšíte své vibrace, stanou se pro vás dříve neviditelné věci viditelnými a překážky (jako například zdi) transparentními.
Lidský mozek je po fyziologické stránce rozdělen na levou a pravou hemisféru. Normálně má pravá polovina mozku na starost intuici, pocity, neverbální komunikaci, kreativitu a inspiraci. Levá polovina je centrem paměti, logiky, slov a jazyka. Kombinuje, organizuje a třídí vaše zážitky z racionálního hlediska. Průvodci většinou vysílají do pravé mozkové hemisféry, která vnímavější a citlivější vůči dojmům. Při spojení musí dojít k vytvoření určitého typu proudění a synchronizace mezi oběma hemisférami. Toho lze dosáhnout v klidnějším a mírumilovnějším stavu transu, který umožní větší vnímavost vůči vyšším sférám.
Channeling vyžaduje zapojení levé i pravé hemisféry současně. Pro spojení s průvodcem je třeba naučit se přestat kontrolovat mysl a otevřít se vyššímu toku informací (funkce pravé hemisféry) a zároveň mluvit nebo psát (funkce levé hemisféry zahrnující akci, organizaci a slovní zásobu). Simultánní používání levé a pravé hemisféry umožňuje průvodci předávat jeho sdělení přesně a správně.
Při kontaktu s průvodcem se v mozku vytvářejí, rozvíjejí a uplatňují nová neuronová spojení-mění se způsob vašeho myšlení. Pokaždé, když si osvojíte novou dovednost, jako je psaní na stroji nebo kreslení, vytvářejí se nejen nová neuronová spojení vedoucí z vašich rukou do mozku. Obdobně pokaždé, když při channelingu vnesete do svého vědomí více světla, začnete myslet soustředěněji a na vyšší úrovni a to i když zrovna nebudete s průvodcem spojeni.
Při vědomém channelingu vám průvodce předá své sdělení díky schopnosti zvané vyšší telepatie. To je způsob přijímání, který podporujeme a při němž si ponecháváte kontrolu ve svých rukou. Někteří lidé vnitřní sdělení prostě "vědí" (takzvaná jasnozřivost), někteří je "vidí" (jasnovidectví), jiní je "slyší" (jasnoslyšení). Někteří dostávají informace jako pestrou směsici dojmů, které pak převádějí do slov.
U každého druhu telepatie mohou být všeobecné pojmy přenášeny mnohem snadněji než konkrétní údaje, jako jsou jména, data a detaily. K plnému rozvinutí schopnosti získávat od průvodce konkrétní údaj je zpravidla zapotřebí dlouhého období harmonie a ladění. Často přenášíme světelné obrazy, myšlenkové podněty a data v energetické formě a je na vás, abyste jim přiřadili takovou hodnotu, akci či slova, které nejvíce odpovídají této energii. Řada informací se nejlépe posílá ve formě obrazů či abstraktních vjemů, které pak musíte přeložit do výrazů, které máte ve své slovní zásobě a ve svém pojetí světa.
Někteří průvodci mluví v metaforách a podobenstvích s názornými příklady. Jiní zase pracují s energiemi nebo s barvami, tvary a formami. Občas mluví prostřednictvím vašich hlasivek nebo používají vaše ruce ke kreativním činnostem. Někteří vyprávějí o minulých životech, jiní o energetických centrech, další zase diskutují o smyslu existence duše nebo vyšších pravdách univerza. Mohou být romantičtí, filozofičtí, komičtí nebo vážní. Někdy raději dovedou člověka k odpovědi pomocí sledu otázek, než aby mu přímo poskytli řešení.
Průvodci si svůj kanál vybírají podle dovedností nebo slovní zásoby, které jsou v souladu s jejich společnou prací. Vědecky orientovaní průvodci si vybírají lidi, obeznámené s vědeckými pojmy a metodami. Umělecky orientovaní zase umělce, filozoficky orientovaní filozofy a tak podobně. Pokud vaše slovní zásoba neobsahuje výrazy odpovídající přenášeným informacím, hledá průvodce taková slova, která se jim nejvíce přibližují. Mluví-li například o některém tělesném orgánu a vy neznáte jeho přesný název, pak vám jej raději popíše.
Průvodci používají vaše slova a pojetí reality a vyjadřují pomocí nich svá sdělení.
Někdy vám při spojení s průvodcem budou přicházet slova přímo do mysli. Jindy je můžete cítit, jak se formují a uslyšíte je vyslovovat, aniž byste předem věděli, co budete říkat. Jeden náš student viděl slova vznikat těsně předtím, než je vyslovil, jako by byla vyťukávaná na psacím stroji. Někteří lidé zase vidí plátno, na němž se postupně odvíjejí rozmanité obrazy, o nichž pak mluví a interpretují je. Průvodce použije takovou metodu sdělení informace, jež je pro vás v danou chvíli nejvhodnější. Nemusí to tedy být vždy prostřednictvím vašeho hlasu, ale jakýmkoliv jiným způsobem, kterým se člověk dokáže vyjádřit-třeba i dotekem ruky. Průvodci vždy vyberou pro svá sdělení ty nejschůdnější cesty a vy je obdržíte v podobě, která je pro vás nejpřirozenější. Až budete mít s channelingem více zkušeností, mohou se metody přenosu informací měnit.
Příjem sdělení
Abyste přijali průvodcova sdělení čistě, je zapotřebí jisté zkušenosti.

Váš průvodce si musí navyknout na vaše energetické systémy a provést v nich jemné úpravy. Snad nejobtížněji se přenášejí informace, které jsou zřejmé nebo vyjadřují něco, co jste očekávali. Někdy je poměrně těžké ptát se při spojení například na milovaného nebo známého člověka, protože odpověď již částečně znáte. Řekne-li průvodce totéž, můžete si myslet, že sdělení nepochází od něj, nýbrž od vás. Většina kanálů, které známe, předává sdělení co nejupřímněji-přesně tak, jak je přijímají. Přijmete-li informaci, která se shoduje s tím, co jste už věděli, nepřehlížejte ji.
Ne všechny přenosy budou dokonale srozumitelné, pokud jde o formu, slova či pojetí. Obvykle se z nich při interpretování energie ledasco vytratí. Ti z vás, kdo se zabýváte překládáním, víte, jak je obtížné převést slova z jednoho jazyka do druhého. Odlišné jazyky odrážejí odlišné myšlenkové procesy. Na začátku spojení si všimneme, jaká slova, fráze a pojmy pro převod do svého jazyka vybíráte. Jsme tak schopni udělat si představu o vaší osobnosti, přesvědčeních a vašem pojetí světa a přizpůsobit jim naše myšlenkové impulzy. Pečlivě pozorujeme vaše tlumočení a průběžně upravujeme naše vysílání tak, aby váš příjem stále lépe a lépe odrážel podstatu toho, co vám posíláme.
Při channelingu se čas od času stane, že si vzpomenete na nějaké své minulé zážitky, které přesně zapadnou do tématu rozhovoru s průvodcem a začnete o nich hovořit. Můžete mít dojem, jako byste byli napojeni spíše na svou paměť, než na svého průvodce. Průvodce po vás bude chtít, abyste vyprávěli o svém minulém zážitku, přičemž můžete mít pocit, jako byste o něm mluvili z vyšší úrovně nebo porozumění.

Cokoliv děláte pro rozšiřování svého vědomí, prohloubí také vaši schopnost spojovat se

Vše, co jste kdy přečetli a poznali, rozšiřuje zdroje informací dostupné pro vašeho průvodce. Ten vaše vědomosti použije a nově je propojí. Může vzít informaci, kterou jste získali včera, ale i tu, která je stará deset let. Uvědomte si, že vše, co máte uloženo v paměti, je potenciálním nástrojem pro vašeho průvodce.
Mluví-li přes vás váš průvodce s někým jiným, může vás v duchu vybízet: "Vzpomeň si na tu knihu, na ten a ten odstavec, na to a to pojetí." Přesně ty informace může člověk, kterému poskytujete sezení, totiž potřebovat. Váš průvodce projede vaší pamětí a vybere, co byste zrovna měli říct. Jiným způsobem přenosu je například nápověda pomocí "spouštěcího" slova. Začnete například tím, že přijmete slovo "odvaha". Jakmile je vyslovíte, vynoří se vám v paměti celá řada asociací, které se spustily právě tímto slovem.
Váš průvodce převede vaši osobní moudrost do obecnějšího rámce. Ona či ona vám ukáže celkovější a komplexnější stránku vašich dílčích zkušeností a pomůže vám vidět váš život ve vyšším, duchovnějším světle. Tyto univerzální pravdy pak může váš průvodce poskytnout také ostatním.
příchod vyspělého průvodce je téměř vždy jemný, kromě případů, kromě případů, kdy jsou jeho vibrace dramaticky odlišné od vašich. Podle zkušeností našich i mnoha dalších lidí, se kterými jsme spolupracovali, k vám průvodci přicházejí velmi jemně, takže si jejich přítomností spíše nejste jisti. Nechtějí vás vystrašit. Protože příchod průvodce je většinou mírný a váš trans je zpravidla lehký, jste téměř plně při běžném vědomí, budete si možná klást otázku, zda to všechno není jen dílo vaší představivost.

Co můžete očekávat napoprvé?
Průvodci vstupují do vaší aury tak zlehka, že si zpočátku ani nejste jisti jejich přítomností.
Některým lidem jdou začátky channelingu velmi snadno. Pokud jsou vaše a průvodcova energetická pole v souladu, je možné přejít do stavu transu bez dlouhého přechodného intervalu a fyzického nepohodlí. Někomu trvá navození stavu déle, protože potřebuje čas k uklidnění mysli, soustředění svých energií a spojení se svým průvodcem. Někteří lidé se mohou při příchodů průvodce třást nebo zažívat jiné intenzivní fyzické pocity. To je však poměrně vzácné. Tyto pocity lze eliminovat tak, že se kanál více otevře a naučí se zvládat silnější energetické proudy, které procházejí jeho tělem. K nejčastějším pocitům patří zalévání teplem a mravenčení. Objevují se však pouze při příchodu průvodce, v průběhu spojení pak odeznívají. Pokud pociťujete jakékoliv nepohodlí, požádejte svého průvodce, aby vám pomohl více se jeho energii otevřít.
Při spojení budete vnímat přítomnost svého průvodce, protože jeho vibrace se od vašich liší. Průvodce mají vibrace běžnými lidskými smysly nepostřehnutelné a proto může nějakou chvíli trvat, než je dokážete rozpoznat od těch svých. Možná také zaznamenáte drobné změny v držení těla a jeho funkcích, změní se třeba vaše dýchání. Nepatrné změny můžete
zaslechnout také v rytmu, tempu nebo tónu vašeho hlasu. Někteří lidé pociťují různé změny okamžitě po spojení s průvodcem, jiní nikoliv.
Váš průvodce spojení zesílí, jakmile uvidí, že zvládáte dobře jeho energii. Dá vám instrukce, jak posílit spojení z vaší strany. S každým sezením se vaše vzájemné napojení prohloubí a zesílí. Abyste svého průvodce lépe vnímali, představte si, že jste obklopeni mocnou, milující a moudrou bytostí, která vás bezvýhradně přijímá, podporuje, chrání a pečuje o vás. Klidně jakoby předstírejte, že průvodce je stále nablízku, až pocítíte něco víc, než jen svou představivost.
přítomnost vašeho průvodce můžete cítit, ale nemusíte ho nebo ji vidět v konkrétní podobě. Někteří lidé uvidí najednou světlo a barvy, jiní mají pocit, že se vznášejí v prostoru. Svět průvodců je natolik naplněn světlem, že se v něm lidé zpočátku cítí jako oslepeni. Je to jako byste vstoupili z temného pokoje do sluneční záře. Chvíli potrvá, než si vaše oči zvyknou a začnou opět vidět jasně a zřetelně. Když lidé poprvé vstoupí do této vyšší sféry, jsou tak zahlceni všemi těmito vjemy, že po návratu nemohou předat žádné dělení ani radu. Vnímáte zde totiž svět vyšších vibrací a chvíli potrvá, než se v něm dokážete pohybovat.
Channeling vyžaduje schopnost soustředění a koncentrace.
Bude-li vaše mysl bloudit, můžete ztratit spojení. Dokud nedokážete udržet svou mysl na potřebný čas soustředěnou, budete muset do spojení zapojit sílu své vůle. Potřebujete ho udržet pevné, abyste se mohli soustředit na to, o vám průvodce říká. Je důležité oprostit se od většiny rušivých vlivů a myšlenek. Někteří lidé tento stav popisují jako intenzivní vnitřní naslouchání.
Čím větší máte dovednost naslouchat, tím lépe můžete vnímat své myšlenky i průvodcova sdělení současně. Zpočátku vám mohou jeho informace připadat mlhavé. Bude-li se vám zdát, že vám těsně uniká ten správný smysl, slova budete mít "na jazyku", ale ne a ne je uchopit. V takovém případě jednoduše přejděte k jiné myšlence a ta předchozí se možná časem vyjasní sama.
Jakmile k vám přijdou první slova, vyslovte je-dřív, než přijdou další. Může to pro vás být dosti nepřirozené, protože při normálním mluvení obvykle dopředu víte, co řeknete. Ze začátku prostě nechávejte informace plynout. Máte možná strach, že budete působit divně nebo že přenášíte nesmyslná sdělení. Nebojte se, nechte tomu volný průběh, mějte víru a hrajte si jako malé děti. Experimentujte. Pokud bude pro vás vysílání příliš rychlé, či pomalé, požádejte průvodce, aby provedl příslušné úpravy. Občas se může stát, že budete informacemi tak zahlceni, že je nebudete moci vůbec vyjádřit. Vidíte-li alespoň části a fragmenty zdánlivě spolu nesouvisejících informací, vyberte si to nejzajímavější téma a začněte u něj.

Průvodci vyšších úrovní

Průvodci přicházejí z tolika různých míst, že se jejich počet zdá být nekonečný. Možná pro vás bude užitečné používat členění na průvodce, kteří byli inkarnováni na Zemi a žili alespoň jeden pozemský život, dále na ty, kteří na Zemi nežili a existují mimo galaxii a hvězdy, například ve 4.dimenzi a dále pak na Mistry, jako je St.Germain, andělé jako Michael a Rafael (včetně andělů strážných) a mimozemské entity z jiných planet a galaxií. Existují také další průvodci, kteří nespadají do žádné z těchto kategorií.

Váš průvodce si vás vybral ke spolupráci díky podobným cílům a způsobu myšlení.
Ne všechny bytosti z vyšších sfér si zvolily roli průvodců, stejně jako ne všichni z vás chtějí být kanály (pozn.tedy přijímačem informací od duchovních bytostí). Práce v jiných rovinách reality je stejně různorodá jako vaše práce na Zemi. Průvodci jsou určité bytosti s mimořádným nadáním přenášet energie ze svých dimenzí do té vaší. Vstup z vaší sféry do naší vyžaduje ohromné množství energie a průvodci tak činí nejčastěji z čisté lásky k lidstvu a z oddanosti k takto šířeným vyšším ideálům. Když dosáhnete vyšších sfér, je nezištná slušba ostatním cestou k rychlému rozvoji. Vybrali jsme si vás, protože máte podobné cíle a také proto, že vás milujeme.
Když s vámi hovoříme, mohou ostatní bytosti v naší sféře pomáhat zesilovat naši energii, neboť substance naší projevené existence je tak jemná, že k dosažení vaší sféry je zapotřebí velkého soustředění a zesílení přenášeného signálu. Naše vibrace jsou rozsáhlé a pohybují se v takové šíři, že jejich zúžení do frekvencí vnímatelných lidskou myslí vyžaduje dovednost, cvik a vůli. Své vnímání a myšlení přizpůsobujeme odlišným lidským podmínkám a chápáním. Abychom s vámi mohli navázat spojení, musíme se svou energií a elektromagnetickými poli pracovat na velmi vytříbené, jemné úrovni.

Co vám channeling může dát a co ne

Díky channelingu můžete přispět k proměně světa. Neznamená to, že by z vašeho života zmizel boj a trápení, pokud si jej budete přát zažívat. Znamená to, že se budete moci naučit, jak dělat vše snadněji, pokud se k tomu rozhodnete. To neznamená, že k vám všechno přijde samo a vy si můžete sednout a nic nedělat. Získáte však větší smysl pro to, co chcete tvořit a naleznete snadnější cesty k uskutečnění svých představ. Budete-li následovat rady svého průvodce a pokračovat v channelingu, změní se váš emoční charakter a nebudete tak často pociťovat depresi, úzkost a tíži.
Vyspělí průvodci nepřebírají odpovědnost za váš život a nechtějí vás ani kontrolovat, ani řídit.
Channeling nevyřeší všechny vaše problémy. Změní vás pouze tak, jak sami budete chtít. Vy jste ti, kdo budou používat slova moudrosti. Budete to vy, kdo půjde do akcí, bude dělat svou práci a předávat ji světu. I nadále zůstáváte odpovědni za svůj život. Channeling není všelék, ani univerzální řešení. Jak jsme již řekli, channeling pouze urychluje vaše životní lekce a příležitost k růstu. Možná znovu prožijete a dočistíte mnohé ze starých, zasunutých témat vašeho života. I když některé z těchto zkušeností nemusejí být zpočátku příjemné, všechny nakonec vyústí do větší radosti a osobní síly. Otevřete se i malým změnám. Zjistíte, že vaše snaha bude nad očekávání odměněna. Zjistíte, že i nepatrná snaha vložená do následování rad vašeho průvodce a vašeho životního směru přinese velké změny a odměny. Tyto odměny nemusejí přijít přesně v takové formě, jakou třeba čekáte, takže buďte otevřeni příjemným překvapením.
Díky channelingu budete více milovat sami sebe.
Channelig vám nezaručí, že vás lidé budou více milovat. Nezaručí vám ani slávu, ani popularitu. Umožní vám však chápat ostatní lidi s větším soucítěním. Sami sebe budete pozorovat objektivněji, budete oproštěni od běžných předsudků, což vás naučí více milovat sebe sama. Channeling vám pomůže posílit a vyjasnit cestu vaší duše. Na této vyšší cestě se skutečně můžete dočkat slávy, uznaní a popularity, ale nic z toho už pro vás nebude tak důležité jako dřív.

K čemu můžete channeling využít?

Kromě dosažení vyšší moudrosti a získání osobního vedení využívají lidé channeling při tvůrčích činnostech-při psaní divadelních her, komponování hudby, psaní poezie a také při malování, sochařství, keramice a ručních pracích všeho druhu. Někteří poradci pomáhají lidem v jejich práci učitele, poradce, terapeuta, léčitele nebo v práci s tělem. Jiní využívají kanálovacích stavů a vyšších vibrací svých průvodců k rozšíření vlastní tvořivosti v herectví, režii nebo při
organizaci nejrůznějších akcí. Každý průvodce je jiný, stejně jako každé spojení je jiné, výjimečné a jedinečné. Někteří průvodci jsou poetičtí, jiní inspirující, další rádi poskytují postupy. Někteří z vás zjistíte, že jste schopni psát nebo cokoliv jiného s takovou lehkostí, jako by vaše dílo vznikalo samo přímo pod vašima rukama, protože kanálování se hodí zejména pro psaní. Channeling vám umožní spojit se se stálým, stabilním zdrojem inspirace a informací.

Channeling významně rozvíjí tvořivost

Umělci nám říkají, že ve stavu lehkého transu dokáží přivolat průvodce a kanálovat ho i s otevřenýma očima. Jejich obrazy a sochy jako by se jim objevovali ve vizích předtím, než na nich ruce začnou pracovat. Jiní umělci cítí, že se jim ruce sami pohybují a ztvárňují obrazy z jejich mysli. Mnozí zažili lehce pozměněný stav vědomí, v němž se cítili uvolnění a více si uvědomovali bohatost vjemů, které byly za hranicemi jejich běžných prožitků.
Také mnoho hudebníků začalo
skládat svá díla snadněji poté, co se naučili kanálovat. Objevili v sobě prohlubující se smysl pro svůj osobní styl. Zjišťují, že stav, ve kterém se nacházejí při skládání hudby, je stejný jako stav při kanálování. Spojení s průvodci tento stav ještě umocňuje a kultivuje a poskytuje jim stále větší příliv kreativity. Někteří objevili, že trans jim umožňuje více splynout se svou hudbou, tvořit ji spíše intuitivně než intelektuálně. Jeden známý hudebník kanáloval v několika nezávislých sezeních šestnáct různých částí skladby, které do sebe nakonec perfektně zapadly hned při prvním pokusu.
Lidé používají svou schopnost naladit se a vyšší moudrost také při hledání, jaká fyzická cvičení, diety, jídla a duševní disciplíny jsou pro ně nejvhodnější. Chceme vás vybídnout, abyste pro sebe objevili co nejvíce možností, jak nejlépe své spojení s vyššími sférami využít.

Channeling a stání nohama na zemi

Lidé, kteří kanálují,jsou podle vlastních slov stabilnější, více "na zemi" a mají svůj život ve svých rukou.
Někteří lidé se obávají, že naučí-li se channelingu, "ulítnou" nebo "budou mimo" a ztratí kontakt s realitou. Říkají nám, že už tak mají problémy se zvládáním praktických detailů svého života a potřebují být víc "na zemi". Vypozorovali jsme, že channeling pomohl lidem stát pevněji na zemi, být více ve svém středu a zvládat efektněji své každodenní záležitosti.
Jiní se zase obávají, že kdyby kanálovali nebo se spojili se svým průvodcem, ztratí svou vlastní identitu a budou "pohlceni" jeho přítomností. Vyspělí průvodci nikdy nechtějí převzít váš život. Kanálovat neznamená vzdát se kontroly. Průvodci mají své vlastní životy a vám chtějí pouze posloužit na vaší duchovní cestě. Vlastní identitu si udržíte a váš vjem vnitřního Já pravděpodobně ještě zesílí. Budete schopni vymezit si své meze a osobní hranice vůči ostatním snadněji než kdykoliv předtím. Aniž by nad vámi průvodce přebíral jakoukoliv kontrolu, budete se při spojení s ním cítit silnějšími, vyrovnanějšími a jasněji uvažujícími lidmi. Jeden muž na semináři se bál, že ztratí své osobní hranice a bude ovládán svým průvodcem. Poté, co se naučil channelingu, nám pověděl, že cítí nad svým životem větší kontrolu a je schopen zachovávat si svou integritu lépe než kdy předtím.
Někteří lidé se obávají, že pokud se více otevřou, budou zranitelní ze strany negativních či nižších entit. Ve skutečnosti nejste zranitelní, neboť nižší bytosti rozeznáte předem podle jejich negativity. Postačí zachovat vůči nim pevný postoj a požádat je, aby odešly. Můžete se také obrátit na vyspělého učitele, například Krista nebo anděla strážného. Tyto bytosti jsou daleko mocnější než kterákoliv nižší entita. Jakmile požádáte vyspělého průvodce o pomoc, začne vás chránit bez ohledu na to, zda zrovna kanálujete, či ne. Chtěli bychom vás jen požádat a také vás varovat, abyste si s nižšími entitami nezahrávali z pouhé zvědavosti.
Dokážete se spojit s průvodcem vyšší úrovně. Stačí pouze chtít a být odhodlaní to skutečně udělat.

Poskytování informací pomocí channelingu druhým lidem

Nejlépe naučíte druhé to, co jste se právě naučili vy sami.
Nechte stranou všechny předem vytvořené představy, jak bude průvodce odpovídat na otázky druhých lidí. Jeho rady pro vás mohou být někdy překvapivé, protože by vás něco takového vůbec nenapadlo, a jindy přirozené, protože jste k podobným již sami dříve dospěli. Vesmír někdy překvapí. Něco se ve svém životě naučíte a v zápětí k vám přijde člověk s prosbou o channeling na stejné téma, které právě řešíte nebo jste ho právě řešili. Tím, že předáváte moudrost svého průvodce ostatním lidem, můžete mít čím dál jasněji také ve svém vlastním životě.
Pravda, která k vám bude přicházet vám bude připadat přirozená a zřejmá.
I když se vám ta či ona rada zdá být jasná, řekněte ji nahlas, neboť lidé právě potřebují slyšet právě to, co je samozřejmé. Může se také stát, že budete kanálovat informace, které budou dávat jasný smysl druhým, ale pro vás nebudou mít žádný význam a nebudete je ani chápat. Není nutné, abyste vždy rozuměli všemu, co lidem při sezení tlumočíte. Váš průvodce vidí životy lidí s větším nadhledem a říká jim jen to, co je pro ně vhodné. Nedělejte si starosti a nečekejte předem, jak by ta či ona odpověď měla vypadat. Pokud neumíte sdělení převést do láskyplných slov, použijte zdravý rozum a namísto překládání sdělení řekněte lidem svá slova povzbuzení. Nejspíše totiž přijímáte zkreslený signál, a ne správnou informaci.
Buďte si vědomi, že žádná odpověď není jediná správná nebo špatná. Položíte-li stejnou otázku několika průvodcům, nejspíš dostanete několik různých odpovědí. A všechny mohou být přínosné. Různí průvodci ukáží různé pohledy a možnosti, jak danou věc chápat. Problémy se dají vidět a řešit mnoha různými způsoby.
Když za vámi přijde někdo se svým problémem, mějte na paměti, že není-lip připraven růst, pak růst nebude, i kdyby dostal od průvodce ty nejlepší rady změnit svůj život mohou jen lidé sami. Vyhodnocujte kvalitu svých sezení pro druhé svými vnitřními smysly a podle procesů, které v lidech vidíte, ne jen podle hlášených výsledků. Někteří lidé rady vašeho průvodce nevyužijí, v důsledku toho nepoznají jejich skutečnou hodnotu. Všichni v sobě máte touhu pomáhat ostatním. Když potkáte někoho, kdo si s něčím neví rady, chcete mu pomoci najít řešení. Někteří lidé však nejsou na řešení svých problémů připraveni, a váš průvodce je prot radši povede k dalšímu dílčímu kroku, než aby jim dával celé odpovědi.
Průvodci lidem neberou jejich životní lekce, ale pomáhají je pochopit.
ZDROJ: http://confession.blog.cz/1007/uryvky-z-knihy-channeling-od-s-roman-a-d-packer

Žádné komentáře: